transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-06-2013

Strategia Carrefour Romania pentru 2013 - dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii si comerciantii locali

Strategia Carrefour Romania pentru 2013 - dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii si comerciantii locali

Strategia Carrefour pentru 2013 are ca axă principală dezvoltarea parteneriatelor cu comerciantii si producătorii locali. "Suntem în permanentă căutare de noi căi prin care putem ajuta economia locală, satisfăcând, totodată, nevoile si preferintele clientilor nostri", spun oficialii companiei.

"Strânsa colaborare cu comunitătile locale ne-a permis să putem dezvolta produse Marcă Proprie Carrefour. Există două căi de a dezvolta mărcile proprii: a le importa sau a le dezvolta local, cu producători din România. Carrefour, spre deosebire de majoritatea retailerilor, a ales a doua cale, mult mai complexă si dificilă, care  presupune crearea de echipe si procese dedicate în cadrul organizatiei locale. Preferăm acest mod de lucru întrucât scopul nostru este acela de a dezvolta economia României, de a crea o afacere sustenabilă cu actori români".

Peste 90% din produsele alimentare Marcă Proprie Carrefour vândute în magazinele Carrefour sunt fabricate în România. Beneficiile pentru consumatori sunt, în primul rând de ordin economic, acestea fiind mai ieftine cu minimum 20% decât produsele mărcilor foarte cunoscute. "2500 de consumatori ne-au ajutat să creăm în cadrul Panel Test-ului „Inspirate, Testate si aprobate de către tine!” produsele de calitate fabricate de către români, pentru români", subliniaza oficialii Carrefour.Pentru produsele proaspete, începând cu 2012, clientii Carrefour au posibilitatea de a alege din „Coltul verde” al hipermarketurilor, fructe si legume aflate în sezon, din agricultura natională. De altfel, prin Filiera Calitătii Carrefour, clientii pot achizitiona carne de porc provenită de la animale crescute fără hrană modificată genetic si fără antibiotice, în conditii naturale conforme cu legislatia europeană, de la „Ferma Vegetal Trading”.

„În acest an am dorit să facem ceva special pentru români cu ocazia zilei drapelului, sărbătorită pe 26 iunie. Timp de o săptămână, produsele de provenientă românească se află în centrul atentiei, fie că vorbim despre legume sau fructe, produse Marcă Proprie Carrefour, carne de porc din Filiera Calitătii Carrefour sau alte produse alimentare obtinute de la ferme sau fabrici locale. Sperăm ca românii să ni se alăture la această sărbătoare a tot ceea ce înseamnă produse traditionale, locale, sănătoase si mai ales gustoase!” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

La final de săptamână, Carrefour ii asteapta pe clienti la standul de degustări de produse românesti, în perioada 20-21 iunie, orele 16:00-20:00 si 22-23 iunie, orele 10:00-14:00.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de tări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latină. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casă, prin intermediul tuturor activitătilor sale, Grupul îsi asumă responsabilităti economice, sociale si de mediu si garantează pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor săi.

În România, Grupul Carrefour numără 119 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, si 27 magazine de proximitate „Express”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar