transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-08-2014

Supermarket Mega Image online, pe emag.ro

Supermarket Mega Image online, pe emag.ro

eMAG si Mega Image, doi jucători cheie în comertul modern românesc, intră într-un parteneriat strategic si lansează „Supermarket la tine acasă”. Acesta poate fi accesat în versiunea beta, la adresa www.emag.ro/supermarket sau direct din pagina de start a web site-ului eMAG, sectiunea Supermarket. Oferta de produse din momentul lansării cuprinde peste 7.500 de articole distincte si acoperă 170 de categorii specifice unui supermarket.

„Supermarketul este una dintre categoriile-cheie anuntate anul acesta de eMAG ca parte a planului nostru de dezvoltare, lansarea sa schimbând fundamental modul si frecventa de interactiune cu clientii”, spune Violeta Luca, Vicepresedinte si Director Executiv eMAG.

”Este un pas important, care ne aduce mai aproape de realizarea principalului nostru obiectiv – transformarea eMAG în magazinul online din care clientul nostru poate cumpăra orice, oricând. Prin functionalitătile specifice ale sectiunii Supermarket, personalizăm cumpărăturile recurente. De exemplu, functia repetă comanda tine minte ce îsi doreste fiecare client să aibă în cosul său de cumpărături curente si îi permite astfel să-si facă foarte usor si rapid aprovizionarea”.


 
În prima etapă, magazinul online „Supermarket la tine acasă” va functiona în versiunea beta, deoarece atât oferta de produse, cât si platforma si serviciile vor fi ajustate si optimizate pentru a îmbunătăti constant experienta de cumpărare.

„Prin lansarea în mediul online, ne extindem strategia noastră de proximitate, astfel încât să răspundem nevoilor clientilor nostri si să le oferim cea mai bună ofertă de produse de calitate din care îsi pot face cumpărăturile într-un mod rapid si simplu. Noul supermarket online va duce la un nou nivel experienta pe care o oferim consumatorilor, iar solutiile de livrare vor aduce un beneficiu imediat acestora prin timpul redus alocat cumpărăturilor”, a afirmat Xavier Piesvaux, Director General al Mega Image România.

Clientii beneficiază de servicii flexibile de livrare, prin curier, oriunde în tară sau pot ridica personal produsele comandate online. Platforma online va permite clientilor nu numai să comande ceea ce doresc, dar si să stabilească un interval precis de livrare, în functie de programul lor.

Livrarea la domiciliu se va face în maximum 24 de ore oriunde în tară, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face în intervalul de functionare a fiecărui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numără Mega Drive, situat în Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov. Lista punctelor dedicate de livrare din Bucuresti si Ilfov poate fi găsită aici (http://www.emag.ro/supermarket/servicii).

Comenzile efectuate de pe un cont pot fi livrate către mai multe adrese, asa încât o singură persoană poate să facă aprovizionarea, online, pentru mai multe familii, din acelasi oras sau de oriunde în tară. Astfel, cei care doresc să le fie aproape celor dragi, care au nevoie de o atentie sporită si de sprijin, le pot trimite produsele necesare direct acasă.

Mega Image a construit un depozit special în Bucuresti, unde produsele comandate online vor fi atent selectionate si pregătite de livrare. Toate cumpărăturile vor fi ambalate cu grijă, în pungi sau cutii speciale, pentru livrare la domiciliu sau ridicare din magazine.

Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs. În cazul ridicării comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plată acceptată este online.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar