transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2016

Tchibo For Black `n White - un nou produs Tchibo in Romania

Tchibo For Black `n White - un nou produs Tchibo in Romania

Consumatorii de cafea din România au la dispozitie un nou produs Tchibo. Este vorba despre cafeaua Tchibo For Black `n White care este disponibilă în varianta măcinată de 250g si 500g sau capsule, atât în comertul traditional si modern, cât si în magazinul Tchibo din Promenada Mall.

Cafeaua Tchibo For Black `n White oferă optiunea preparării aceleiasi cafele în două moduri, neagră sau cu lapte. Datorită unui proces special de prăjire îndelungată pe parcursul căruia boabele de cafea sunt prăjite de trei ori mai mult decât în cazul cafelei obisnuite, Tchibo For Black `n White oferă un gust puternic indiferent dacă este consumată neagră sau cu lapte.

Procesul de productie al cafelei Tchibo For Black `n White este unic si este utilizat doar de compania Tchibo. Pentru a realiza cafeaua Tchibo For Black `n White, o parte dintre boabe sunt prăjite mai putin, iar cealaltă parte sunt prăjite mai îndelungat. Boabele prăjite mai putin oferă noii cafele Tchibo o notă subtilă, în timp ce boabele prăjite mai îndelungat asigură aroma puternică. Acestea sunt amestecate după ce sunt prăjite separat. Rezultatul constă într-o cafea subtilă, fără acizi, puternică si aromată, o cafea care îsi păstrează aroma si în combinatie cu laptele.“Tchibo For Black `n White este gândit si creat pentru a satisface ambele dorinte ale unui băutor de cafea: energizare si relaxare. Prin procesul special de prăjire de 3 ori mai îndelungat a boabelor de cafea am reusit să obtinem o cafea care nu îsi diluează gustul atunci când adăugăm lapte, nemaifiind necesar nici un compromis. Te bucuri de un gust complet si puternic indiferent cum îti doresti să bei cafeaua: neagră si tare pentru o doză de energie sau fină si delicată, adăugând lapte, pentru relaxarea de după-amiază. Suntem convinsi că nivelul de calitate si versatilitate al produsului Tchibo For Black `n White va cuceri inimile consumatorilor din România “ spune Noémi Varga, Head of Marketing Tchibo România & Ungaria.

Chiar dacă orice cafea poate fi băută cu lapte, nu fiecare categorie îsi desăvârseste aroma deplină indiferent de metoda prin care este preparată. Cafeaua prăjită un timp foarte îndelungat contine, de cele mai multe ori, un nivel ridicat de acizi si substante amărui care, în combinatie cu laptele, devin si mai accentuate. Cafeaua prăjită special pentru a fi preparată cu lapte are un continut mai scăzut de substante amărui, dar îsi pierde aroma puternică atunci când este combinată cu lapte. Un tip optim de cafea are putine substante acide si amărui, dar, în acelasi timp, mentine o aromă puternică.

Compania germană Tchibo este o afacere de familie începută în anul 1949 în Hamburg de Max Hertz si Carl Tchiling. Tchibo are peste 1.000 de puncte de vânzare si aproximativ 26.000 de magazine, la care se adaugă cele online. Prin acest sistem de distributie pe mai multe canale compania oferă nu numai cafeaua si sitemul de capsule Cafissimo, dar si o varietate de produse non food care se schimbă săptămânal, precum si servicii de tipul călătorii, telefonie mobilă si energie.

În România istoria Tchibo începe în 1997 când au fost efectuate primele importuri de cafea. Mărcile comercializate în România sunt: Tchibo For Black `n White, Tchibo Exclusive, Tchibo Privat Kaffee, Tchibo Espresso, Tchibo Family, Davidoff Café, Eduscho si sistemul Tchibo Cafissimo. De asemenea Tchibo comercializează produse non food în magazinul aflat în Promenada Mall, magazin inaugurat în octombrie 2013.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar