transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-06-2016

Tranzactia Carrefour - Billa, aprobata de Consiliul Concurentei

Tranzactia Carrefour - Billa, aprobata de Consiliul Concurentei

Carrefour Romania a primit aprobarea Consiliului Concurentei privind achizitia retelei de supermarketuri Billa din Romania. Aceasta decizie marcheaza o etapa pozitiva in cumpararea  supermarketurilor Billa de la grupul german Rewe.

Conform acordului, Carrefour România va achizitiona 86 de magazine Billa, răspândite pe întreg teritoriul national, ceea ce reprezintă o suprafată totală de vânzare de aproximativ 83.000 m2, urmand apoi să renunte la 3 supermarket-uri din Brăila (2 magazine Carrefour Market si un magazin Billa), al căror angajati, echipamente si intreaga activitatea vor fi transferate către un alt operator.

Aceasta achizitie va permite Carrefour sa-si consolideze oferta multi-format si sa-si consolideze prezenta in România, cu scopul de a servi cat mai bine clientii săi, devenind primul retailer care detine cea mai mare retea de supermarketuri din tară.

Cu peste 12,150 de magazine în mai mult de 30 de tari, Grupul Carrefour un retailer multi-local si multi-format, oferind servicii atat in online, cat si in offline (omni-channel), cu mai mult de 380.000 de angajati in întreaga lume. De mai mult de 50 de ani, Carrefour a fost un partener de viata de zi cu zi. In fiecare zi, Carrefour primeste peste 13 milioane de clienti din întreaga lume.In România, Grupul Carrefour include 138 de Carrefour magazine cu 29 de hipermarketuri, 109 de supermarketuri si un magazin de e-commerce prin intermediul platformei www.carrefour-online.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar