transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-12-2013

Tranzactiile contactless realizate cu MasterCard PayPass si Maestro PayPass in hipermarketurile cora sunt premiate pe loc

Tranzactiile contactless realizate cu MasterCard PayPass si Maestro PayPass in hipermarketurile cora sunt premiate pe loc

MasterCard lanseaza o noua campanie, in parteneriat cu hipermarketul cora, prin care sustine platile contactless cu MasterCard PayPass si Maestro PayPass. Astfel, orice tranzactie contactless, efectuata in unul dintre cele 10 hipermarketuri cora participante in campanie, este premiata pe loc cu o ciocolata cu lapte, gama BIO NATURE sau cu un pachet de cafea instant, gama cora, la alegerea clientului.

„In 2013, eforturile noastre pe plati contactless s-au concentrat pe cresterea numarului de institutii financiare emitente de carduri MasterCard si Maestro PayPass, cat si pe dezvoltarea retelei de acceptare”, a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE in cadrul MasterCard. „Prin parteneriatul cu cora, deschidem acceptarea contactless intr-o retea preferata de milioane de clienti, ceea ce va contribui semnificativ la dezvoltarea platilor electronice in Romania. Prin aceasta campanie cu premii instant, dorim sa incurajam clientii cora sa afle mai mult despre platile contactless si sa le utilizeze, fiind convinsi de avantajele pe care acestea le aduc”, a mai spus Gabriel Ghita.

„Toate proiectele pe care le derulam urmaresc sa aduca un nou avantaj pentru clientii nostri, sa le faca mai eficiente si mai placute momentele petrecute la cumparaturi, in hipermarketurile cora”, a spus Marilena Cirsteanu, Responsabil card cora, cora Romania. „Parteneriatul cu MasterCard, care este unul cu traditie, ne permite sa venim, inca o data, cu ceva in plus pentru clientii nostri: posibilitatea de a plati mai rapid si modern, prin cardurile MasterCard si Maestro PayPass si premii pe loc, pentru energie si buna-dispozitie: ciocolata cu lapte din gama BIO NATURE sau cafea instant, din gama cora.”

Campania vizeaza toate persoanele care detin instrumente bancare emise sub marca MasterCard PayPass sau Maestro PayPass (carduri bancare, ceasuri, stickere, brelocuri, telefoane mobile). La efectuarea tranzactiei, clientul trebuie doar sa apropie cardul de terminalul de plata, iar in cazul platilor mai mici de 100 de lei, clientul nu mai trebuie sa tasteze codul PIN si nici sa semneze chitanta.

 

Premiile se acorda in limita stocurilor disponibile, pentru toate tranzactiile care indeplinesc conditiile din regulamentul campaniei.

Hipermarket-urile cora care participa la campanie sunt urmatoarele: cora Lujerului, cora Pantelimon, cora Sun Plaza, cora Alexandriei, cora Arad, cora Cluj-Napoca, cora Drobeta, cora Bacau, cora Constanta Bratianu, cora Ploiesti. Campania se desfasoara pana la data de 31 decembrie 2013.

Platile contactless cu MasterCard PayPass si Maestro PayPass au fost implementate in 56 de tari din toata lumea, dintre care 29 din Europa. Cardurile MasterCard PayPass si Maestro PayPass sunt acceptate la peste 1,2 milioane de locatii ale comerciantilor din toata lumea.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar