transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-04-2015

Tuborg 0,0% alcool - un nou sortiment de bere, in ambalaje de 0,5l si 0,33l

Tuborg 0,0% alcool - un nou sortiment de bere, in ambalaje de 0,5l si 0,33l

Tuborg lansează berea fără alcool, cu 100% ingrediente naturale, "pentru ca tu să te poti bucura oricând de gustul premium al berii si să spui DA oricărei provocări", spun oficialii companiei. Tuborg 0,0% alcool reprezintă, astfel, o alternativă la alte băuturi răcoritoare consumate în orice ocazie pe parcursul unei zile, fără restrictii.                          

“Tuborg 0,0% alcool propune consumatorilor o experientă nouă, combinând gustul premium care ne recomandă cu posibilitatea de a putea fi savurat în orice moment al zilei. Tehnologia unică în România în  combinatie cu retetele traditionale, folosite pentru producerea noului Tuborg 0.0%, ne permit să păstrăm înalta calitate care ne-a consacrat, acel “state-of-the-art”, si în productia de bere fără alcool”, a declarat Paul Markovits, Vice-presedinte Marketing, URBB.

Tuborg 0,0% alcool este un produs 100% natural, care păstrează gustul similar al berii care contine alcool, printr-o tehnică specială. Astfel, tehnologia de distilare sub vid, la rece, prin care este produsă berea Tuborg fără alcool, permite îndepărtarea atentă a alcoolului din berea finită, obtinându-se un produs cu un continut de alcool de 0.0% .

Tuborg fără alcool poate fi savurată în orice loc, cu orice ocazie, fie acasă, relaxat, pe canapea, fie în cafenele, restaurante sau bistro-uri. Consumatorii pot alege varianta potrivită pentru ocazia potrivită, dintr-o gamă variată de ambalaje, la sticlă de 0,5l si 0,33l, precum si la doză de 0,5l.În plus, în segmentul de beri non-alcoolice, Tuborg propune doza cu senzor termic, a cărui culoare se schimbă din galben în verde atunci când aceasta are temperatura optimă de consum.

Tuborg este prezent în Romania din anul 1997, iar în prezent detine o pozitie puternică pe segmentul premium, remarcându-se ca un brand inovator, dinamic, în permanentă expansiune. Muzica face parte din ADN-ul mărcii Tuborg si este o directie importantă de comunicare, adresându-se tinerilor activi, dinamici si care nu se tem de schimbări.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
kqfdveqvpg
Introduceti mesajul ...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar