transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2016

Tuborg Shot - un nou produs, o noua subcategorie in bere

Tuborg Shot - un nou produs, o noua subcategorie in bere

Tuborg creează o nouă subcategorie în bere prin introducerea pe piată a unui produs unic în segmentul său: Tuborg Shot. Produsul, special creat pentru cei care vor să dea tonul petrecerii dinaintea petrecerii si să intre în atmosferă cu o bere puternică, vine într-un format nou pentru segmentul de bere si într-un ambalaj „direct drink,” pentru a putea fi servit direct din doză.

Cu noul produs, Tuborg propune consumatorilor o bere blondă mai puternic alcoolizată, pentru a îndeplini nevoia de pre-party a tinerilor. Servit rece, cu un continut de alcool de 9%, în doze de 250ml cu folie protectoare de aluminiu, Tuborg Shot, chiar dacă pare mic, este destul de puternic pentru a da startul bunei dispozitii. Este produs 100% din apă, hamei si malt de orz.

„Ne mândrim cu faptul că Tuborg, încă de la lansare, a schimbat în permanentă regulile prin creativitate si inovatie. Iată că facem acest lucru încă o dată, prin lansarea Tubog Shot, produs pe care l-am dezvoltat pentru a răspunde nevoii tinerilor care stiu să se bucure de momentele cu prietenii. Înainte de a iesi în oras, tinerii obisnuiesc să se întâlnească cu prietenii, fie la unul dintre ei acasă, fie la un bar, pentru a-si face ‹încălzirea›. Prin această lansare, Tuborg creează un nou segment de piată, inspirat de consumatori.

Suntem bucurosi si în acelasi timp încrezători în succesul Tuborg Shot, care detine toate atu-urile pentru a fi îndrăgit de fanii Tuborg si ai berii în general. Tuborg a înregistrat în primele 4 luni ale acestui an o crestere de 20% comparativ cu anul trecut. Acest lucru dovedeste  cresterea brandului în preferintele consumatorilor si, de asemenea, ne permite să continuăm investitiile în inovatii asa cum am obisnuit deja piata.”, a declarat Paul Markovits, Vice-presedinte Marketing, URBB.

Tuborg este prezent în Romania din anul 1997, iar în prezent detine o pozitie puternică pe segmentul premium, remarcându-se ca un brand inovator, dinamic, în permanentă expansiune. Muzica face parte din ADN-ul mărcii Tuborg si este o directie importantă de comunicare, adresându-se tinerilor activi, dinamici si care nu se tem de schimbări.

Începând cu 2013 brandul Tuborg si-a reînnoit imaginea alegând să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă, fiind deschis pentru mai mult.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar