transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-09-2014

Veranda - mall verde de proximitate in zona Obor, cu hipermarket Carrefour

Veranda - mall verde de proximitate in zona Obor, cu hipermarket Carrefour

Prodplast Imobiliare începe lucrările de constructie la "Veranda", în zona Obor, care va fi primul mall verde si de proximitate  din Bucuresti. Proiectul va avea peste 100 de magazine si un hipermarket Carrefour. O vastă zonă verde, de 15.000 de mp, cu parcuri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport si terase va suplimenta oferta comercială a noului mall.

”Am ales numele ‘Veranda’ pentru că aducem o gură de aer proaspăt în aglomeratia din Obor. Construim un centru comercial de proximitate, care respectă traditia zonei. Este un concept nou pentru piata din România - oferim magazine usor accesibile, un spatiu de restaurante primitor si cea mai generoasă zonă verde dedicată până acum unui proiect de retail din România. Dorim să contribuim la revitalizarea comercială a cartierului Obor, dar si să oferim locuitorilor mai multe alternative pentru timpul liber. Va fi un loc unic în Bucuresti, care transformă o fostă platformă industrială într-un spatiu viu, primitor, accesibil tuturor”, a declarat Andrei Pogonaru, membru al consiliului de administratie al firmei Prodplast Imobiliare S.A..Investitia în proiect se ridică la 60 milioane de euro.

Centrul comercial va pune la dispozitia clientilor săi o ofertă variată de magazine organizată pe 2 niveluri, totalizând 25.000 de metri pătrati de spatii comerciale. Carrefour este o ancoră si un partener strategic al proiectului, cu un contract de închiriere pe termen lung. Zona de restaurante va fi amplasată la intrarea principală.

"Veranda" oferă si 1.200 de locuri de parcare, disponibile pentru vizitatori. Astfel, centrul comercial descongestionează o zonă cu locuri de parcare insuficiente si fluidizează traficul.

Aproape o jumătate de milion de persoane locuieste la mai putin de 10 minute de mers pe jos sau cu masina; dintre acestia, câteva zeci de mii vin la cumpărături în zonă în fiecare zi. Centrul comercial va fi usor accesibil, fiind deservit de 16 linii RATB de transport în comun si de statia de metrou "Obor", aflată la mai putin de 400 m distantă.

"Veranda" a fost proiectat de arhitectii englezi "Chapman Taylor" si va fi finalizat în 2016. CBRE România este agentul exclusiv de închiriere a centrului comercial.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar