transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-06-2016

Weihenstephaner Hefe WeissBier intra in portofoliul URBB

Weihenstephaner Hefe WeissBier intra in portofoliul URBB

URBB îsi extinde portofoliul prin adăugarea uneia dintre cele mai apreciate beri la nivel mondial, Weihenstephaner Hefe WeissBier. Fabricată în cea mai veche berărie activă din lume, Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan sau Berăria de Stat Bavareză Weihenstephan, multi-premiata Weihenstephaner Hefe WeissBier este produsă după o traditie veche de secole.

Weihenstephaner Hefe WeissBier este o bere de grâu nefiltrată, galben-aurie, cu note de scortisoară, ce impresionează consumatorii cu aroma sa proaspătă de banană. Este corpolentă si are un gust subtil de drojdie fermentată. A primit multiple recunoasteri pentru calitatea sa exceptională, câstigând medalii de aur în cadrul World Beer Awards în 2015, la categoria bere de grâu - Bavarian Hefeweiss,  International Beer Challenge 2015, World Beer Cup 2016 Award si Australian International Beer Award 2016.

„Sunt extrem de încântat că vom reprezenta pe plan local cea mai apreciată bere weizen din lume, Weihenstephaner Hefe WeissBier, un produs realizat după cele mai rafinate tehnici. Vorbim de o experientă de aproape 1000 de ani pusă în slujba fabricării unei beri de exceptie. Mă bucur că în anul în care se împlinesc exact 500 de ani de la aparitia Legii Bavareze a Puritătii Berii, extindem portofoliul URBB cu exact acea bere care este fabricată în locul unde această lege a fost promulgată”, a declarat Shachar Shaine, Presedinte al URBB.

Weihenstephaner Hefe WeissBier poate fi savurată în orice moment al zilei, servind drept un companion excelent al preparatelor pe bază de peste si fructe de mare, al brânzei picante sau al traditionalului cârnat bavarez.

Are un continut de alcool de 5.4% si este distribuit atât în retelele de magazine, cât si în horeca, în variantele de sticlă nereturnabilă de 0.33 l si butoaie de 30 l, pentru horeca.

Berăria Weihenstephan, aproape 1000 de ani în măiestria berii

Beraria Weihenstephan, aflată sub tutela statului federal bavarez, este patrimoniu de stat, un adevarat simbol al culturii si istoriei bavareze. Primele dovezi indică începutul productiei de bere încă din anul 768, în timp ce berăria a fost fondată oficial de călugării benedictini din Freising în 1040. Este cea mai veche berărie încă activă din lume si a rezistat unor numeroase tentative de distrugere, reprezentând astăzi o combinatie unică de traditie si tehnologie de ultimă generatie. Aici a luat nastere în 1516 Legea Germană a Puritătii Berii, care reprezintă primul cod profesional destinat berarilor din lume, sporind si mai mult renumele berăriei. Din 1930, centrul de cercetare si învătământ dezvoltat în cadrul acesteia este parte a Universitătii Tehnice din Munchen si reprezintă locul unde vin să se specializeze cei mai buni experti berari din întreaga lume.

Acelasi proces de fabricatie folosit de secole

Berăria de Stat Bavareză functionează si astăzi după procesul de fabricatie dezvoltat cu secole în urmă pe dealul Weihenstephan, conform celui mai înalt standard de calitate auto-impus, Premium Bavaricum. Acesta presupune, pe lângă concentrarea atentă a expertilor berari asupra procesului de fabricatie, si controlul permanent de calitate al ingredientelor folosite. În fiecare zi, peste 300 de persoane se asigură că berile ce părăsesc fabrica Weihenstephan respectă cele mai înalte standarde de calitate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar