transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-08-2016

www.farmec.ro - 400 de produse din 34 de game sunt listate pe magazinul online relansat de Farmec

www.farmec.ro - 400 de produse din 34 de game sunt listate pe magazinul online relansat de Farmec

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, relansează website-ul companiei, www.farmec.ro. Noua versiune a website-ului aduce îmbunătătiri la nivel de user experience, proces de cumpărare, dar si la nivel de tehnologie, noua versiune fiind mobile responsive.

Site-ul este organizat în 9 categorii, fiind listate 400 de produse din 34 de game, pe care cei interesati le pot descoperi prin numeroasele optiuni de căutare: în functie de gamă, tip de ten, vârsta, destinatia produsului, oferte speciale, noutăti.

„Compania noastră a fost întotdeauna atentă la nevoile si cerintele consumatorilor, încercând să transforme pentru acestia fiecare experientă Farmec într-o bucurie. De la lansarea website-ului, succesul acestuia a crescut constant. Produsele Farmec sunt din ce în ce mai căutate online, iar un număr considerabil de clienti aleg să le cumpere direct de pe platformă. De aceea, asa cum îmbunătătim în permanentă fiecare produs, prin retete noi, principii active noi si ingrediente atent selectionate, am decis să reorganizăm si website-ul companiei, astfel încât utilizarea sa să fie plăcută si eficientă. Desi de această dată schimbarea este vizibilă, lucrăm în permanentă la îmbunătătirea modului de functionare a site-ului, integrând noi functionalităti, pentru a tine pasul cu tendintele si cu cerintele clientilor nostri”, a declarat Cristina Berdea, Manager de vânzări online.

În topul produselor cel mai des comandate de pe website, se află cele destinate îngrijirii tenului împotriva ridurilor: Fiolele cu Colagen Aslavital, Fiolele cu Acid Hialuronic, Serul perfect anti-age si Crema antirid intens hidratantă SFP 10, din gama Gerovital H3 Evolution.

De un mare succes se bucură si kitul de regenerare pentru păr Gerovital Tratament Expert, precum si produse din gamele Gerovital Plant si Gerovital H3 Derma+.

Website-ul functionează atât ca magazin online si platformă corporate, cât si ca sursă de informare. Utilizatorii pot beneficia de testul Farmec, ale cărui rezultate îi ajută să aleagă produsele care li se potrivesc cel mai bine, iar în sectiunea “Sfatul specialistului Farmec” primesc răspunsuri la întrebări despre produse si îngrijire, direct de specialistii Farmec. Totodată, website-ul pune la dispozitia vizitatorilor informatii despre noutăti si tratamente, precum si sfaturi de îngrijire sub formă de tutoriale video.

Consumatorii găsesc informatii atât despre produsele cosmetice, cât si despre cele din categoria de îngrijire a locuintei. Fiecare produs este prezentat alături de date privind modul de utilizare, sfaturi ale specialistilor si păreri ale consumatorilor. De asemenea, în categoria “Promotii”, vizitatorii pot alege cele mai avantajoase oferte.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale si moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internationale ale proceselor de fabricatie si comercializează produsele din portofoliu în peste 30 tări.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar