transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2007

150 joburi in SUA oferite de American Experience prin programul H2B

150 joburi in SUA oferite de American Experience prin programul H2B
 Alte stiri la aceasta categorie

Compania American Experience, unul dintre liderii Europei de Est pe segmentul plasarii fortei de munca in Statele Unite ale Americii, ofera 150 de joburi in domeniul serviciilor prin programul H2B. Programul H2B este destinat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 21 si 40 de ani si ofera joburi legale in Statele Unite, prin intermediul vizei H2B ce are caracter temporar. Durata programului de munca in State cu viza H2B este de 7 luni. Participantii vor putea lucra in restaurante de tip fast-food, Mc Donalds's sau Wendy's, cu un salariu de 8 USD pe ora.

 

"Programul H2B vine in ajutorul celor care doresc sa munceasca legal dincolo de ocean, indiferent de studii sau pregatirea profesionala. Desi scopul principal al acestui program este castigul financiar, programul H2B reprezinta o posibilitate reala de a testa si de a experimenta viata si visul American. In plus, orice participant roman castiga bani si este tratat exact ca orice alt angajat american, ceea ce constituie o experienta de viata importanta pentru tinerii romani", afirma Mihai Paun, Director General American Experience.

Costul programului H2B este de 1250 Euro. Acesta include intocmirea documentelor privind obtinerea dreptului de munca, asigurarea unui loc de munca, asigurarea medicala si servicii de consultanta pentru obtinerea vizei.

Candidatul trebuie sa plateasca biletul de avion si taxa consulara. Inscrierea pentru programul H2B se face pana la data de 15 septembrie la sediile American Experience din Bucuresti (Piata Romana), Cluj si Iasi sau pe site-ul www.americanexperience.ro.

 

American Experience este o companie de recrutare personal din Europa de Est pentru pozitii entry-level internationale. Compania se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18-40 de ani prin programe culturale, sociale, de dezvoltare personala si profesionala.

American Experience este prezenta in Romania in 13 centre: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Constanta, Targu-Mures, Craiova, Bacau, Suceava, Alba Iulia, Miercurea-Ciuc, Galati si in Republica Moldova prin biroul din Chisinau. Pana in prezent, peste 4000 de persoane au participat in programele educative si de munca in SUA ale American Experience.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar