transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-03-2007

A treia cafenea bancara BCR, in Piata Victoriei

A treia cafenea bancara BCR, in Piata Victoriei
 Alte stiri la aceasta categorie

A treia cafenea bancara BCR va fi functionala in sucursala Bancii Comerciale Romane din Piata Victoriei, conform Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. Liderii segmentului, BCR, BRD si BT nu au renuntat, in intentia de a atrage noi clienti, la acest tip special de business bancar.

Conceptul s-a extins si in afara Bucurestiului, noua strategie de atragere a clientiilor fiind tot mai agreata de bancile comerciale, chiar daca investitiile in astfel de spatii depasesc si 500.000 de euro. Aceasta fara a lua in calcul chiria platatita lunar proprietarilor de spatii, deoarece bancile comerciale, in marea majoritate, inchiriaza spatiile de la parterul imobilelor in care îsi desfasoara activitatea.

Zonele rezidentiale sunt, de regula, tinta bancilor pentru deschiderea cafenelelor bancare, dar acestea nu exclud nici cartierele din afara zonelor centrale, cum a facut-o Volksbank, cand a deschis Classic Cafe in zona Vitan. Bancile de top au fost cele care au dat tonul acestui tip de sucursala.

BCR administreaza o sucursala completata de o cafenea bancara - Turabo Cafe - amplasata in Piata Romana, iar analistii considera ca acesta este cel mai de impact punct de advertising pentru BCR. A doua cafenea bancara a BCR este amplasata în sediul Sucursalei BCR Nicolae Balcescu.

Banca Transilvania, initiatorul BT Cafe in sistemul bancar, care are amplasata o astfel de unitate in Piata Dorobanti, se gandeste si ea la extindere.

BT va deschide un BT Cafe pe 1 aprilie, la Cluj, a declarat, pentru Rompres, directorul BT, Robert Rekkers.

"Dupa BT Cafe-ul deschis la Timisoara ne-am decis sa ne extindem spre Cluj. In Bucuresti nu vom mai deschide, deocamdata, nici o sucursala cu acest profil, pentru ca cea din zona Dorobanti este foarte bine pozitionata", a afirmat Rekkers.

BRD are si ea doua cafenele bancare (BRD - Centro). Una este amplasata in Piata Dorobanti, in imediata apropiere a sucursalei Raiffeisen Bank si a cafenelei bancare "BT Cafe", apartinand Bancii Transilvania. De asemenea, a mai lipit sucursalei o unitate Centro, dupa ce s-a intensificat activitatea de business a turnului de birouri din Piata Aviatorilor. La parter, Raiffesen Bank si HVB Tiriac au si ele doua sucursale in apropierea carora se afla un snack-bar cafenea.

 

Sursa: Rompres & SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar