Pe strada Uruguay din Bucuresti s-a deschis recent restaurantul cu specific mediteranean Alfresco. Locatia ofera o diversitate de preparate pe baza de peste si fructe de mare, retete traditionale din toata zona mediteraneana: Italia, Franta, Portugalia, Grecia, Spania sau Maroc. In afara acestora, meniul restaurantului Alfresco include si cateva retete pe baza de carne de vita, pui sau miel, salate si antreuri din zona mediteraneana.
"Stim ca nu suntem singurii din piata cu acest specific, dar cred ca vom deschide un segment nou prin faptul ca ne axam pe ceea ce noi numim "seafood". Timp de o luna am vazut mai multe locatii cu specific si cred ca, in acest moment, pe piata exista inca foarte mult loc pentru genul de bucatarie promovat de noi", a declarat, pentru Food & Bar Magazine, Remus Bogdan, managerul restaurantului Alfresco, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Cu o capacitate de 90 de locuri in interior, restaurantul este compus din mai multe sali, ce poarta numele unor insule din zona mediteraneana: Sardinia, Corsica, Malta, Rodos si Mallorca. In afara acestora, la primul etaj al cladirii functioneaza si un lounge, Sicilia, cu o capacitate de peste 30 de locuri, unde se pot servi cateva dintre preparatele din meniul restaurantului, dar si o diversitate de vinuri, bauturi spirtoase si racoritoare.
Articol bazat pe un material furnizat de revista Food & Bar.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.