transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-03-2007

Anul 2007 ar putea aduce dublarea numarului de turisti straini in Romania

Anul 2007 ar putea aduce dublarea numarului de turisti straini in Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

Numarul turistilor straini care vor veni în Romania in acest an se va dubla comparativ cu 2006, pana la aproximativ 2,4 milioane turisti, potrivit estimarilor presedintelui Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Gheorghe Fodoreanu, citat de Financial Times, Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Cresterea se datoreaza în special liniilor aeriene low-cost care au venit pe piata romaneasca în 2006 sau care vor zbura spre Aeroportul din Baneasa începând din 2007. Noua companii aeriene low-cost zboara spre Romania, pe Aeroportul Baneasa, Ryanair, Easyjet si GermanWings urmand sa soseasca în acest an.

Cresterea numarului de turisti straini poate fi explicata si prin programul "Sibiu - Capitala culturala europeana în 2007", dar si prin atractia fata de zonele pitoresti ale României, precum muntii din Transilvania si mânastirile din Bucovina, potrivit Financial Times.

Romania are însa probleme în privinta infrastructurii, noteaza Financial Times, atât de transport, Aeroportul Baneasa nefiind modernizat, cât si hoteliere, fiind necesare structuri de cazare în special pe segmentul de trei - patru stele.

Publicatiile Financial Times si The Economist vor desfasura, în perioada martie-aprilie, o campanie de prezentare a oportunitatilor din domeniul afacerilor pe care România le poate oferi potentialilor investitori straini.

Campania de informare, intitulata Fresh look at Romania - O privire actuala asupra Romaniei - este menita sa prezinte România "asa cum este ea, si cu lucrurile foarte bune pe care le are si cu cele rele", astfel încât oamenii de afaceri straini si opinia publica din strainatate, în general, sa aiba o imagine corecta asupra tarii noastre si în acelasi timp actuala.

Campania este finantata integral din fonduri private, în special de companiile Coca-Cola si Unilever, si consta în publicarea unor rapoarte si analize despre situatia economica, indicatorii de piata si oportunitatile de afaceri pe care Romania le are în prezent, în calitate de stat membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.

 

Sursa: Rompres & SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar