transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-07-2007

Anul Bucovina - se va desfasura festivalul de arta medievala Stefan cel Mare

Anul Bucovina - se va desfasura festivalul de arta medievala Stefan cel Mare
 Alte stiri la aceasta categorie
Mii de turisti sunt asteptati, in august 2007, la cea de-a II-a editie a Festivalului de arta medievala Stefan cel Mare, organizat in cadrul programului de promovare turistica si culturala "Anul Bucovina", informeaza Romexpo, coorganizator al evenimentului, citata de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Evenimentul, care va avea loc in perioada 10-12 august, va debuta cu ceremonialul de incoronare a voievodului Tarii Moldovei. Festivalul, organizat de Complexul Muzeal Bucovina Suceava in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Primaria Municipiului Suceava si Administratia Fondului Cultural National, va prezenta momente precum "Judecata boierilor tradatori" si Rasplata vitejilor Moldovei.

Pe parcursul celor trei zile nu vor lipsi muzica medievala, jocurile, jongleriile si concursurile interactive, reprezentatiile teatrale pentru copii si spectacolele medievale. in cetate va fi ridicata o tabara militara in care publicul vizitator va putea observa viata cavalerilor medievali, armele, costumele si modul de realizare a diferitelor accesorii folosite in epoca medievala. Atractiile turistice bucovinene, promovate unitar sub genericul Anul Bucovina, sunt prezentate incepând din aceasta vara si pâna in vara anului 2008.

Conform stastisticilor Consiliului Judetean Suceava - Info Turism, in judet exista peste 400 de structuri de primire si 9.000 de locuri de cazare. Turismul a cunoscut o dezvoltare importanta, cu accent pe turismul ecumenic, reprezentat de mânastirile din Bucovina, monumente UNESCO.

Si turismul balnear este o componenta reprezentativa, Vatra Dornei remarcându-se prin bazele de tratament ultra-moderne.
La acestea se adauga turismul ecvestru, având in vedere ca in Suceava exista doua dintre cele mai importante herghelii din România, respectiv Lucina si Radauti. Resursele turistice ale judetului Suceava mai cuprind 22 de parcuri de agrement si monumente ale naturii, 23 de rezervatii naturale si 449 de monumente istorice.

Initiatorii si organizatorii evenimentului sunt Romexpo si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Prefectura Judetului Suceava, Primaria Municipiului Suceava, Centrul Economic Bucovina, Arhiepiscopia Sucevei si Radautiului, Primaria Vatra Dornei, Primaria Gura Humorului, Primaria Sucevita, ANTREC Suceava, OPTBR, ANAT România, Asociatia pentru Turism Bucovina.Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Hebert
Nu pot decat sa ma bucur ca am ajutat pe cvenia;)Despre Barcelona as putea scrie o mie de pagini si tot nu as reusi sa-i evidentiez farmecul aparte; cel putin nu in aceeasi masura ca atunci cand este vazuta la fata locului. Cu siguranta vei avea ce povesti.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar