transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-07-2008

Bar Master Competition 2008 - Mamaia, 30 iulie 2008

Bar Master Competition 2008 - Mamaia, 30 iulie 2008
 Alte stiri la aceasta categorie

Etapa zonei Dobrogea din circuitul Bar Master Competition va avea loc pe 30 iulie, in statiunea Mamaia. Liga nationala de barmani Bar Master Competition, organizata de Food & Bar Magazine, a debutat anul acesta pe 18 iunie cu etapa de la Bucuresti. Din cei 10 concurenti inscrisi in concurs, Ionut Ivanov a acumulat cel mai mare punctaj (700,5 puncte) dupa cele doua probe: Mixology si Working &Exhibition Flair. Pe locurile doi si trei s-au clasat Adrian Caradeanu (cu 643 de puncte) si Bogdan Costiniu (586 de puncte).

Cea de a doua etapa din acest sezon se va desfasura pe 30 iulie, pe terasa Tan Tan din statiunea Mamaia. Startul concursului se va da in jurul orei 19.00, iar barmanii vor avea de trecut doua probe: Speed Opening si Working & Exhibition Flair. In prima proba, concurentii trebuie sa desfaca in cel mai scurt timp 5 sticle de Pepsi cola, fiecare participant avand la dispozitie doua incercari.

Pentru cea de a doua proba, barmanii trebuie sa pregateasca 2 bauturi in 5 minute.

Prima bautura este impusa - "flavoured caipiroska" - care trebuie preparata folosind doar tehnici de Working Flair. A doua bautura, care poate fi aleasa dintr-o lista de cinci intocmita de juriu, trebuie preparata prin tehnica Exhibition Flair.

Jurizarea Bar Master Competition este asigurata de trei barmani cu o solida experienta in acest tip de competitii: Marius Gogoasa, Costin Bucur si Costin Gogoasa. Componenta juriului este aceeasi ca si anul trecut, cei trei formand o echipa bine sudata, respectata de concurenti.

Bar Master Competition este liga nationala de barmani organizata de Food & Bar Magazine. Scopul acestui concurs este acela de a oferi un mediu competitional corect si provocator tuturor barmanilor din Romania. Prima editie a ligii a fost organizata in 2006, fiind cel mai mare concurs de acest tip din Romania.

Bar Master Competition se desfasoara dupa un sistem care prevede organizarea a patru etape de calificare in Bucuresti, Constanta (Mamaia), Timisoara si Cluj. Pe parcursul acestora, barmanii concureaza pentru a acumula puncte. Concurentii cu cele mai mari punctaje totale se califica in Finala care va fi organizata in luna noiembrie, la Bucuresti. Premiile totale puse in joc se ridica la valoarea de 10.150 de euro

Partenerii Bar Master Competition sunt Disaronno, Pepsi, Prigat si Monin. Concursul este supervizat si jurizat de Exquisite Bar Solutions, iar partener media al evenimentului este publicatia saptamanala Sapte Seri.

Food & Bar Magazine este o revista business-to-business dedicata managerilor si specialistilor din sectorul horeca (restaurante, baruri, cafenele, cluburi). Fondata in aprilie 2005, publicatia s-a impus pe piata media ca revista tendintelor in acest domeniu.

Food & Bar Magazine este o publicatie a Business Publishing Group, care mai editeaza publicatiile Piata - revista bunurilor de larg consum, Pharma Business - revista de management medical si farmaceutic, Financial Director si Modern Buyer - revista achizitorilor din Horeca si Retail.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar