transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-04-2007

Compania hoteliera Vime se indreapta catre hoteluri de pe piata romaneasca

Compania hoteliera Vime se indreapta catre hoteluri de pe piata romaneasca
 Alte stiri la aceasta categorie

Hotelurile mici de patru stele din Bucuresti pot intra sub sigla companiei Vime, care va incheia contracte cu acestea in anul 2007, conform declaratiilor directorului general VIME, Antonio Gordillo, citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Piata din Romania este foarte atractiva in special pe acest segment, al hotelurilor medii, de patru stele. Noi vom incheia contracte de management cu hoteluri deja existente, urmând sa realizam cheltuielile de reclama si marketing, si vom cere un procent din vanzari", a precizat reprezentantul VIME.

Compania este in negocieri cu patru hoteluri cu o capacitate intre 40 si 100 de locuri din Bucuresti, urmand sa se extinda si spre marile orase, precum Cluj si Timisoara. Reprezentantii companiei sustin ca se afla in negocieri avansate cu un hotel din Capitala, contractul urmând sa fie semnat in circa doua luni.

"Compania ar putea, dupa incheierea unor contracte de management, sa si inchirieze, sau chiar sa dezvolte astfel de hoteluri, dar deocamdata dorim sa invatam ce inseamna piata romaneasca", a afirmat reprezentantul in România al companiei, Raul Dinescu.

"La ora actuala, avem cereri din partea tour-operatorilor care ne sunt parteneri pentru România si suntem increzatori in cresterea pietei de turism din România", a explicat directorul general VIME, Antonio Gordillo.

Compania spaniola a intrat pe piata hoteliera in 2003, detinand la ora actuala 12 hoteluri, avand diferite contracte de management sau inchiriere cu alte 38 de hoteluri din Spania, Italia, Franta, Tunisia si Egipt. Compania se concentreaza pe rezervarile online, peste 70 la suta din vanzari fiind realizate electronic.Compania va investi si pe piata hotelurilor mici din Bulgaria, dar nu este interesata de hotelurile de pe litoralul românesc pentru ca acestea nu functioneaza pe tot parcursul anului.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Trevon
Superb information here, ol'e chap; keep buinrng the midnight oil.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar