transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-09-2008

Complex Astoria - eficientizarea activitatii prin accesarea de fonduri nerambursabile

Complex Astoria - eficientizarea activitatii prin accesarea de fonduri nerambursabile
 Alte stiri la aceasta categorie
S.C. Complex Astoria S.R.L. a anuntat implementarea cu succes a proiectului "Asistenta S.C. Complex AstoriaA SRL pentru achizitionarea de servicii de consultanta in management". Proiectul a permis accesul la servicii profesionale de consultanta, avand ca rezultat o serie de masuri ce au dus la eficientizarea activitatii societatii.

Sprijinul financiar nerambursabil acordat in cadrul Programului Phare CES - prin Schema de Finantare "Asistenta IMM pentru achizitionarea de servicii de consultanta in afaceri" - a permis accesarea unor servicii de consultanta specializata prin intermediul carora S.C. Complex Astoria SRL a reusit implementarea celor mai bune solutii pentru eficientizarea activitatii companiei pentru urmatorii ani.

Serviciile de consultanta pentru care s-a primit asistenta financiara s-au concretizat intr-o analiza a sistemului IT utilizat in cadrul societatii, intr-o analiza financiara, in realizarea strategiei de dezvoltare a companiei pentru urmatorii cinci ani, in realizarea unui plan de afaceri pentru investitiile prioritare si intr-un stagiu de asistenta si pregatire acordata managementului societatii pentru luarea deciziilor.

Accesarea serviciilor de consultanta a permis realizarea unei radiografii a situatiei financiare si a performantelor economice ale companiei, precum si identificarea solutiilor tehnice IT necesare pentru imbunatatirea activitatii. Ulterior, pe baza concluziilor s-a realizat strategia de dezvoltare si planul de afaceri pentru investitiile stabilite ca fiind prioritare.

S-au identificat caile de dezvoltare si proiectele de investitii necesare pentru diminuarea efectului sezonalitatii, echipa de conducere beneficiind de asistenta de specialitate in ceea ce priveste luarea deciziilor, dar si gasirea solutiilor de finantare necesare pentru investitiile programate.
De asemenea, Complex Astoria SRL a finalizat si implementarea de tehnologii IT de asistare a deciziilor managementului, toate aceste obiective fiind indeplinite ca urmare a sprijinul financiar primit prin programul Phare CES.

Masurile luate in urma consultantei primite au contribuit la modernizarea, dezvoltarea si diversificarea serviciilor turistice oferite, precum si cresterea calitatii serviciilor S.C. Complex Astoria SRL. In acest moment compania se afla in etapa de promovare a proiectului, initiind o serie de actiuni ce au ca scop transmiterea catre public a rezultatelor sprijinului financiar primit prin programul Phare CES Schema de Finantare "Asistenta IMM pentru achizitionarea de servicii de consultanta in afaceri".

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ali
Site-ul nu este perfect, sunt de acord că unele sfruati sunt cam inocente , eensă een ciuda aspectelor de genul ăsta se mai găsesc şi lucruri de reţinut. Dacă aş fi avut o alternativă mai bună probabil că aş fi prezentat-o pe aceea..PS Văd că cei care se ocupă de site nu mi-au răspuns la e-mail ceea ce mă face să cred fie că sunt een vacanţă fie că nu-şi prea dau interesul..
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar