transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-03-2007

Continental Hotels organizeaza Cupa Continental la fotbal, la Ibis Constanta

Continental Hotels organizeaza Cupa Continental la fotbal, la Ibis Constanta
 Alte stiri la aceasta categorie

In perioada 29-31 martie 2007, Continental Hotels organizeaza ce-a de-a VII-a editie a Cupei Continental la fotbal. Evenimentul este gazduit de Hotel Ibis Constanta, iar meciurile se disputa in Sala Sporturilor din Constanta, au anuntat organizatorii, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Cel mai mare lant hotelier romanesc este, totodata, singura companie care organizeaza in Romania o competitie sportiva la nivel national pentru toti angajatii. Sportul-rege este la Continental Hotels un prilej de a strange laolalta oameni din toate hotelurile si, mai ales, este un mod original si eficient de a intari spiritul de echipa si de a promova propria cultura organizationala intr-un cadru destins, relaxat, spun oficialii companiei.

Povestea Continentala cu balonul rotund a inceput in 2001, la Oradea, unde a avut loc prima data acesta inedita competitie. Au urmat editiile Cupei de la Severin, Arad, Bucuresti, Sibiu si Tirgu-Mures. Deci, in fiecare an, prin rotatie, unul dintre hotelurile Continental sau Ibis este gazda manifestarii.

Anul acesta, sediul central si hotelurile Continental din Arad, Oradea, Sibiu, Suceava, Gasier-Timisu de Sus, Turnu Severin, Portile de Fier, Tirgu-Mures, alaturi de Hotelurile Ibis Palatul Parlamentului, Ibis Gara de Nord din Bucuresti si Hotelul Ibis Constanta participa cu echipe formate din proprii angajati. Meciurile vor fi conduse de arbitri profesionisti si se vor desfasura sub privirea atenta a lui Rica Raducanu, prieten al Continentalului si participant constant la Cupa de Fotbal."Fetele vor avea si ele emotii la nostimul concurs de majorete desfasurat intre meciuri. Seara se organizeaza turnee de bowling - Hotelul Ibis din Constanta ofera aceasta facilitate. Vor fi trei zile de emotii si zambete, trei zile de lupta sportiva apriga, dar si un prilej de veselie, de intalnire intre colegi si prieteni, care, desi adversari pe teren, formeaza o mare si frumoasa echipa in viata de zi cu zi: echipa Continental Hotels", au mai spus organizatorii.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Betsey
Me dull. You smart. That's just what I neeedd.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar