transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-08-2007

De doua ori mai multe spatii de cazare pe piata hoteliera din Bucuresti, pana in 2010

De doua ori mai multe spatii de cazare pe piata hoteliera din Bucuresti, pana in 2010
 Alte stiri la aceasta categorie

Numarul de investitii in domeniul hotelier pe piata romaneasca va atinge apogeul in urmatorii cinci-sase ani, pana in 2010 Bucurestiul urmând sa aiba minim 9000 de spatii de cazare, ceea ce reprezinta o dublare a capacitatii existente in prezent, potrivit unui studiu asupra pietei hoteliere din România realizat de Peacock Hotels.

Investitiile majore se vor concentra in proprietati in clasa superioara de clasificare, evidentiindu-se tendinta de a fi dezvoltate hoteluri de capacitate rezonabila, de peste 150-200 camere, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. Explozia investitionala in domeniul hotelier va atinge apogeul in urmatorii cinci-sase ani, atragând o dublare a capacitatii existente la nivelul Capitalei si cresterea semnificativa a celei nationale.

Raportul arata ca nordul Capitalei a fost capul de afis al dezvoltarii de pâna acum si care va genera in continuare cele mai spectaculoase si ample proiecte imobiliare si hoteliere. Lanturile internationale de hoteluri sunt interesate de obtinerea unor pozitii pe piata româneasca, in conditiile in care in urmatorii zece ani valoarea serviciilor turistice ar putea depasi 11 miliarde de euro, luând in calcul o rata anuala de crestere de 7,9 la suta, potrivit World Travel & Tourism Council.

Astfel, Bucurestiul este o tinta atractiva si prezinta un mare potential de dezvoltare in comparatie cu alte orase din Europa, atât in cea priveste nivelul mediu de ocupare, cât si marimea tarifului net obtinut. Piata romaneasca este dominata de hoteluri de 3 si 4 stele, acestea reprezentând 66 la suta din totalul facilitatilor hoteliere existente.

In ceea ce priveste hotelurile de 5 stele din Bucuresti, singurele care raspund sau se apropie simtitor de exigentele categoriei, acestea sunt in numar de numai sase, cu o capacitate totala de 1.467 camere. Potrivit WTTC, principalele retele internationale care intentioneaza sa intre pe piata româneasca, in perspectiva urmatorilor trei-patru ani, sunt Kempinsky, Hyatt sau Sheraton.



Studiul reliefeaza ca in proiectele de dezvoltare imobiliara de anvergura din Bucuresti a aparut, ca nou concept, integrarea in proiecte mai ample a hotelurilor de capacitate ce variaza intre 250 pâna la 350-400, vizând clasificarea la nivelul de 4 sau 5 stele, generând o puternica sinergie cu zonele alocate birourilor, cu cele comerciale si de relaxare.

Exemplele sunt proiectele initiate de River Invest - Sema Park in vestul orasului, proiectul AFI Europe/NCH - Cotroceni Park sau dezvoltarea proiectului grupului spaniol Fadesa, toate asumând acelasi tip de abordare. Proiectul Esplanada al grupului Trigranit va fi unul din cele mai spectaculoase, creând cea mai mare proprietate hoteliera cu localizare ultracentrala din Bucuresti, pe o suprafata desfasurata ce tinde spre 100.000 metri patrati.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar