transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-04-2007

Doua hoteluri de vanzare in statiunea Baile Govora, prin Realpro

Doua hoteluri de vanzare in statiunea Baile Govora, prin Realpro
 Alte stiri la aceasta categorie

Agentia imobiliara Realpro din Ramnicu Valcea este agentul exclusiv de vanzare pentru doua hoteluri situate in statiunea Baile Govora. Cele doua hoteluri au fost scoase la vanzare la sfarsitul lunii martie a acestui an, se arata intr-un comunicat trimis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Fosta Vila Panseluta este o constructie cu o arhitectura deosebita. Hotelul este situat pe artera principala, in centrul statiunii Baile Govora. Hotelul are o suprafata construita desfasurata de 2421 mp si detine o curte interioara de 350 mp. Camerele, in numar de 39 sunt foarte spatioase avand suprafete cuprinse intre 25 si 30 mp. Pretul acestui hotel este de 550,000 Euro.

Fostul Hotel Zorilor, situat in centrul statiunii Baile Govora se vinde la pretul de 1,300,000 Euro. Hotelul este construit in anul 1971, are o suprafata construita de 2340 mp si un numar de 62 camere.

In proportie de 90 %, tamplaria hotelului a fost inlocuita cu tamplarie de PVC. Suprafata de teren care se vinde odata cu hotelul este de 2136 mp.

Renovarea celor doua hoteluri poate fi facuta prin fonduri europene prin intermediul Programului "Dezvoltare Regionala". Aplicarea la acest program se poate face doar pentru reabilitarea/dezvoltarea structurilor existente. Agentia Imobiliara Realpro promoveaza in exclusivitate cele doua proprietati cu destinatie turistica din statiunea Baile Govora, Judetul Valcea. Totodata, Realpro nu percepe niciun comision din partea cumparatorilor.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Flavia
Andrei....nu-mi vine sa cred ce citesc mi-am dat o palma peste frnute cand am vazut ce-ai scrisnu avem nevoie sa fim alesi de niste americani pentru un c*cat de film de actiune ca sa ne confirme ...
Ibnu
Just do me a favor and keep writing such trneahcnt analyses, OK?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar