transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-03-2010

Explore Camino - conferinta despre Camino de Santiago

Explore Camino - conferinta despre Camino de Santiago
 Alte stiri la aceasta categorie
Camino e un drum strabatut de calatori din intreaga lume aflati in cautarea sensului vietii sau a unor experiente culturale de neuitat. Pentru prima data in Romania, o conferinta dedicata Camino de Santiago isi propune sa aduca acest drum de pelerinaj in atentia romanilor si sa creeze un spatiu de impartasire a experientelor celor care l-au parcurs deja. Proiect al pasionatilor de Camino, Explore Camino (www.explorecamino.ro) are loc sambata, 27 martie, incepand cu ora 13:30, la sala Tinerimea Romana din Bucuresti. Intrarea este libera.

Camino de Santiago sau pe scurt „Camino”, este un drum de pelerinaj care traverseaza Spania de la Est, de la poalele Muntilor Pirinei pana la Vest in orasul Santiago de Compostela, capitala regiunii spaniole Galicia. Drumul de 900 km atrage mii de calatori anual care strabat cu rucsacul in spate peisaje variate, localitati traditionale si numeroase puncte de interes cultural, gastronomic si istoric.

Cu o traditie de peste 1000 de ani, acest drum s-a format datorita pelerinilor care veneau inca din Evul Mediu la mormantul Sfantului Iacob, fiind considerat al treilea pelerinaj crestin dupa Ierusalim si Roma. In prezent, motivatia religioasa s-a estompat, iar Camino este strabatut anual de mii de calatori din intreaga lume, cu motivatii extrem de diverse.


Camino are darul de a-si lasa amprenta in sufletele oamenilor care il parcurg. De aceea toti cei implicati in proiect, povestitori si echipa, sunt fosti pelerini pentru care aceasta calatorie a avut o semnificatie aparte.

Dorinta lor este sa faca cunoscut Camino de Santiago in Romania, sa adune povestiri de pe drum si informatii practice pentru cei care ar vrea sa-l parcurga. In plus, publicul va fi asteptat cu o expozitie de fotografii si... prajiturele de casa.

Vorbitori: Veronica Dragoi – proprietar Friends Hostel, autor al cartii "Camino - o calatorie care mi-a schimbat viata". A parcurs Camino de doua ori, pe jos; Ion Nicolae - profesor universitar doctor de geografie, autor de manuale. A parcurs Camino de doua ori, pe jos; Ramona Venturini - profesor de germana, astrolog, autor al cartii "Pelerini la Santiago de Compostela - Jurnalul celor 900 de km perpedes din Pirinei pana la Atlantic pe Camino". O iubitoare a Camino, a parcurs traseul de patru ori pe jos; Richard Reese - managing partner Human Invest, cetatean olandez care locuieste in Bucuresti. A parcurs Camino o data, cu bicicleta; Francesca Dogaru - studenta si actrita colaboratoare a Teatrului Masca. A strabatut Camino cu bicicleta, o data; Marcel Doros - speolog, instructor de arte martiale. A tinut numeroase prezentari despre Camino, drum pe care l-a parcurs deja de doua ori, pe jos.

Echipa Explore Camino este formata din Catalina Murariu - coordonator proiect. In viata cotidiana este marketing manager Elevate. A parcurs Camino de doua ori, pe jos; Alex Spineanu - grafica si fotografie. Grafica si fotografie, asta face si in afara proiectului, sub umbrela Loud Images. A mers pe jos pana la Santiago, o data. Proiectul este sustinut de Institutul European al Itinerariilor Culturale..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Hawk
Taking the orvveiew, this post hits the spot
Tnew
Se1bado 11 de julio de 2009 a las 6:54 pmoie carnal esta ehnnciibgon tu videoaoi una pregunta como se llama la rola tambein esta chida aver si me puesdes decir
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar