transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-05-2007

Festivaluri, expozitii si muzica la Sibiu in saptamana 14 - 20 mai 2007

Festivaluri, expozitii si muzica la Sibiu in saptamana 14 - 20 mai 2007
 Alte stiri la aceasta categorie

Sibiul va gazdui in saptamana 14-20 mai trei mari festivaluri: Festivalul Filmului European, Festivalul Culinar Slow Food si Festivalul de Arta Neconventionala La Strada, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. Alte noutati ale capitalei culturale sunt Simpozionul International TextImage, expozitia "Culorile Avangardei", Targul de carte Gaudeamus, concertele "Classic meets Cuba, Mozart meets Cuba" si "Plimbari nocturne”", Franz Koglmann si Exxj.

"Culorile Avangardei" este un proiect alcatuit dintr-un set de activitati expozitionale, publicistice si exegetice, ce vor trata modernismul si avangarda din Romania in anii 1910-1940. In paralel va fi vernisata expozitia "Hans Mattis Teutsch, pictor europaeus", alaturi de lansarea albumului-catalog "Reflexe moderne. Arta in Romania 1910-1940", ce va cuprinde reproduceri ale lucrarilor din cele doua expozitii, texte critice si de istoria artei.

Tot la vernisaj va fi lansat un tiraj de colectie cu postere ce vor reproduce pagini spectaculos ilustrate din publicatiile de avangarda interbelice. In zilele in care se vor deschide cele doua expozitii va fi organizat un simpozion international cu tema Fuziunea text-imagine in avangarda, cu 6-8 invitati straini si romani (printre care si Philippe Sers, Boris Groys si Krisztina Passuth), care vor dezbate raporturile dintre arta si publicatiile de avangarda. In cea de-a doua seara a simpozionului va avea loc in Piata Primariei din Sibiu un performance al artistului contemporan Ion Grigorescu.

"Classic meets Cuba, Mozart meets Cuba" propune o incursiune in universul multiculturalitatii.

Interpreti straini si romani vor realiza o sinteza artistica reunind momente importante ale axelor Nord-Sud si Est-Vest. Menirea acestei sesiuni este aceea de a releva multiculturalitatea existenta pe teritoriul Romaniei, dar si iradianta spatiala a arhetipurilor muzicale din intreaga lume", se precizeaza in comunicat.

Editia Sibiu a Festivalul Filmului European va debuta cu o proiectie in aer liber, in Piata Mare, pe 17 mai, urmand a se desfasura in continuare in perioada 18-20 mai la Pavilion 2007. Programul cuprinde o selectie de sase filme reprezentative pentru productia cinematografica europeana. Festivalul Culinar va debuta tot pe 17 mai, in Piata Mare, si va continua in urmatoarele trei zile la Muzeul Astra. Pe 18 mai va avea loc o conferinta pe tema "Globalizarea, diversitatea si produse traditionale".

Cea de-a XI-a editie a Festivalului de Arta Neconventionala La Strada si-a propus sa promoveze spectacole de teatru, performance, body-art, multimedia, expozitii, parade de costume, recitaluri de muzica si poezie si spectacole de teatru de animatie cu si pentru copii. Sunt invitati sa participe artisti amatori si profesionisti de frunte ai scenei romanesti si din strainatate.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Pharmf472
Very nice site!
Pharmc275
Hello! adeakff interesting adeakff site! I'm really like it! Very, very adeakff good!
Pharmb209
Very nice site!
Pharmd228
Hello! eggdbga interesting eggdbga site! I'm really like it! Very, very eggdbga good!
Pharme945
Very nice site!
Pharmf518
Hello! fabccbe interesting fabccbe site! I'm really like it! Very, very fabccbe good!
Pharmc472
Very nice site!
Pharme155
Hello! dbcdkae interesting dbcdkae site! I'm really like it! Very, very dbcdkae good!
Erika
Buna un festival minuant, abia astept sa merg si euVineri, 14.08.200915,00-16,30 Pietonal Unirii – Popa`S Academy (se execută caricaturi la minut)17,00 Teatrul Mihai Eminescu – Deschiderea oficială a festivalului cu… Lama de Re2s – Librăria veselă – Vernisajul Salonului Internaţional de Caricatură – Expoziţie de caricatură se2rbească – Expoziţie Ştefan Popa POPA`S17.30 Pietonal Unirii – Spectacol stradal ( Buzunarul cu Pe2ine de Matei Visniec, regia Lenus Teodora Moraru- Teatrul Mihai Eminescu)Se2mbătă, 15.08.200911,00-12,30 Pietonal Unirii – Popa`S Academy (se execută caricaturi la minut)13,30 Deplasare een oraşul Flăme2nzi, la Zilele Oraşului16,30-19,00 Pietonalul Unirii – Expo stradal – Popa`S Academy (se execută caricaturi la minut) – Librăria veselă17.00-20,30 – Spectacol stradal (Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache Botosani,cu piesa Păcală een satul lui ) – Scenetă – Societatea Culturala ARLECHIN BotosaniMisto program, bravo organizatorilor
Roman
au dus faima orasului in lume Monitorul de Botosani: Femei teamirpe la Gala valorilor BotosaniLife: Gala valorilor feminine din Botosani Luptra pentru emanciparea femeii: Gala valorilor feminine la Botosani Stiri.Botosani.ro: 7 martie
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar