transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-03-2007

Franciza Bourbon Cocktails & Coffee - retea nationala de cafenele

Franciza Bourbon Cocktails & Coffee - retea nationala de cafenele
 Alte stiri la aceasta categorie

Bourbon Cocktails&Coffee, o retea nationala de cafenele, cauta sa se dezvolte si mai mult, in regim de franciza. Locatiile Bourbon sunt caracterizate de elemente clasice si elegante, de rafinamentul caracteristic unui coffe lounge deosebit, dupa cum spun reprezentantii ThinkBig International, pentru ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Anul lansarii pe piata este 1998, an in care a fost deschisa si o prima locatie, Bourbon House Pub din Constanta. Prima locatie Bourbon Cocktails&Coffee a fost deschisa insa in anul 2004, in Tomis Mall Constanta, dezvoltand conceptul lansat initial.
Bourbon&El Unico, o alta locatie deschisa in septembrie 2006, largeste conceptul de "coffee lounge", adaugand locului eleganta tigarilor de foi cubaneze si a accesoriilor de lux pentru fumatori. Intre 7000 si 8000 de persone trec lunar pragul acestei locatii.

Cea de-a treia locatie Bourbon a fost deschisa in octombrie 2006 in cadrul TOM Mall din Constanta. Prima locatie din Bucuresti a fost deschisa odata cu inagurarea primului centru comercial Auchan - la 1 noiembrie 2006. O noua locatie a fost inaugurata in decembrie 2006 in Promenada Mall din Sibiu."Bourbon Cocktails & Coffee este un concept verificat si testat care asigura succesul afacerii prin stilul propriu si prin sprijinul asigurat de compania mama in derularea activitatii: training specializat pentru personal si management; suport marketing; contracte avantajoase cu producatorii; retete proprii".

Continua dezvoltare a pietei, dorinta consumatorilor de a li se oferi servicii competitive, locatii atractive, locuri de relaxare si buna dispozitie, creeaza premise favorabile dezvoltarii in anii urmatori a conceptului in marile orase din tara.

Lantul de cafenele se va extinde atat in Carrefour si Auchan, unde exista intelegeri contractuale, cat si in alte centre comerciale aflate in centrul oraselor de interes. Grupul Bourbon Cocktails & Coffee, prin prisma contractelor existente cu centrele comerciale Carrefour, Auchan si Iulius Mall, cat si in mall-urile care se construiesc in marile orase, poate pune la dispozitia beneficiarului de franciza inclusiv spatiul comercial pentru locatie, acesta fiind intre 70 si 120 mp.

In ceea ce priveste investitia, acesta se ridica la 30-60 000 de euro, taxa de franciza achitata catre francizor fiind de 8 000 euro. Redeventa este de 2% din CA, contractul de franciza semnandu-se pentru 5 ani, cu posibilitatea de prelungire. Pe www.franciza.ro, www.thinkbig.ro sau la telefon (021) 312 51 41 pot fi aflate mai multe informatii despre concept.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar