transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2006

Free wireless internet in baruri, hoteluri, restaurante, lucrul care face diferenta

Free wireless internet in baruri, hoteluri, restaurante, lucrul care face diferenta
 Alte stiri la aceasta categorie

Mediul HoReCa in Bucuresti si in marile orase din Romania s-a dezvoltat si s-a rafinat in ultimii ani, de multe ori alegerea unei locatii este dificila, existand destul de multe alternative. Barurile, restaurantele, dar si hotelurile au inceput sa se impuna prin servicii si sa se diferentieze prin stiluri specifice adoptate, ca tehnici de marketing.

De cele mai multe ori, o locatie rafinata are si un target business, iar persoanele dinamice cu nevoi mari de mobilitate au in general nevoie de mai mult decat serviciile de baza oferite de locatiile respective. Cei ce poseda un laptop doresc sa fie mereu conectati la internet, sa comunice prin e-mail, sa verifice diverse stiri si noutati, sa tranzactioneze pe piata de capital ori sa verifice cursul valutar.

Un restaurant, un bar, o cafenea, un hotel sau o pensiune care ofera acces gratuit la internet wireless isi poate atrage mai usor clientii, iar totul necesita o investitie minora, nesemnificativa uneori - infrastructura la momentul lansarii (cateva sute de euro) si mai apoi abonamentul de internet, un cost lunar de cateva zeci de euro.

Mari hoteluri din Bucuresti, in zona receptiei si in restaurantele lor de lux, nu ofera, in marea lor majoritate, acces la internet, nici la servicii de patru sau cinci stele. Exista unele hoteluri care au retea wireless, insa implementata alaturi de operatori de telefonie mobila ce solicita tarife foarte mari pentru acces si, oricum, numai in arii restranse, conform analizei realizate de www.SMARTfinancial.ro si www.SMARThoreca.ro.

In acest fel, multe baruri si cafenele din apropiere profita de avantajul "free wireless internet", singura plata fiind consumatia in sine. Astfel, in special in timpul programului clasic de lucru (pana in ora 18:00), mesele sunt adesea ocupate de laptopuri conectate la internet.

Afacerile moderne depind in prezent de internet, iar antreprenorii din HoReCa ar trebui sa inteleaga tot mai mult ca oferirea accesului la internet wireless nu este un lux, ci un serviciu necesar ca standard.

In Bucuresti, in Constanta, in Cluj-Napoca, in Timisoara, dar si in alte orase, internetul wireless in HoReCa se extinde in fiecare luna. Pana si in localitati mai mici, dar unde turismul este dezvoltat, laptopul se poate conecta gratuit la internet in hoteluri si pensiuni; este cazul Pensiunii Florina (www.pensiuneaflorina.ro) din Busteni, in drumul catre partia de schi Kalinderu, care promite acces wireless gratuit la internet.

In Bucuresti, in domeniul HoReCa, exista deja o lista destul de mare de locatii ce ofera internet wireless: Restaurantul Newton (Bd. Dacia, piata Gemeni), Creamcaffe Espresso Bar (Str. Toma Caragiu nr. 3), Rendez-Vous (Str. Edgar Quinet nr. 8-10, zona Universitate, dar si Str. Tudor Stefan nr. 7-9, zona Dorobanti), Tonka Soul Cafe (Piata Amzei, aproape de Piata Romana, una dintre cele mai bune conexiuni de internet wireless oferite in Bucuresti, fara user si parola, conectare instant).

Cea mai importanta miscare in domeniu a fost facuta recent de retelele Pizza Hut si KFC, care ofera internet wireless gratuit in mai multe locatii din Bucuresti si din tara - Pizza Hut Dorobanti, Pizza Hut Calea Mosilor, Pizza Hut Calea Victoriei, Pizza Hut Plaza, Pizza Hut Constanta Centru, Pizza Hut Centrul Comercial Tom, Pizza Hut Iasi Moldova Mall, Pizza Hut Ramnicu Valcea River Plaza, KFC Magheru, KFC Unirea, KFC Orhideea, KFC Feeria, KFC Ploiesti, KFC Brasov.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar