transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-04-2009

Hotel Caro a lansat noul website pentru a sarbatori 15 ani de activitate

Hotel Caro a lansat noul website pentru a sarbatori 15 ani de activitate
 Alte stiri la aceasta categorie
Hotel Caro (http://www.carohotel.ro), unul dintre cele mai apreciate hoteluri de patru stele din Bucureşti, a anunţat lansarea noului website pentru a sărbători 15 ani de activitate. Noul site, disponibil în limbile româna şi engleză, îşi propune să fie sursa de informaţii preferată pentru detalii despre hotel, organizarea de evenimente şi ofertele speciale ale hotelului.

Creat de studioul de design QBKL Media, noul site al hotelului se bazează pe un design modern şi atractiv, informaţii actualizate permanent, uşurinţa în navigare şi instrumente intuitive pentru a atrage organizatorii de evenimente şi turiştii din întreaga lume.

Lansat în luna în care Hotel Caro sărbătoreşte 15 ani de activitate, site-ul beneficiază de o mai bună structurare a informaţiilor, versiunile în limba romana şi engleză oferind acces tuturor celor interesaţi la toate detaliile importante.

"Principalele obiective pentru relansarea site-ului sunt de a ne apropia mai mult de clienţii noştri şi de a deschide un dialog permanent, oferindu-le cât mai multe posibilităţi de a ne împărtăşi părerile şi sugestiile, precum şi o interfaţă mult mai rapidă pentru rezervările online. De asemenea, pe site-ul nostru cei interesaţi vor găsi întotdeauna cele mai bune tarife, precum şi oferte exclusive", a declarat Octavian Lazăr, director executiv al Hotel Caro.

În 2008, Hotel Caro a înregistrat vânzări de aproximativ 4,5 milioane de euro, găzduind peste 42,000 de oaspeţi. Astfel, vanzările au fost cu 15% mai mari decât în 2007, profitul fiind de aproximativ 1 milion de euro.


Pentru 2009, hotelul îşi propune implementarea conceptului "green hotel", prin amenajarea unor spaţii verzi de dimensiuni mari şi prin utilizarea unor staţii de epurare ecologice şi a unor sisteme de cogenerare. Pentru a atrage mai mulţi oaspeţi în acest an, Hotel Caro va lansa o gamă de noi servicii pentru oamenii de afaceri, organizatorii de evenimente şi de nunţi, precum şi pentru cei care vin în Bucureşti pentru concerte.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar