transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2007

Hotelul Iaki din Mamaia - oferta speciala pentru luna septembrie 2007

Hotelul Iaki din Mamaia - oferta speciala pentru luna septembrie 2007
 Alte stiri la aceasta categorie

"Preturi mici pentru evenimente de succes" este deviza sub care Hotel Iaki din Mamaia lanseaza noua oferta adresata celor ce vor sa organizeze "un eveniment memorabil" in luna septembrie. Oferta se adreseaza companiilor si agentiilor de turism care doresc sa lanseze un produs, sa inaugureze un sediu de firma, sa organizeze o conferinta, un team building sau cocktail, dar si clientilor individuali care doresc sa sarbatoreasca anumite momente.

 

"Prin profesionalismul, experienta si solutiile pe care le ofera personalul de la Iaki, clientii vor beneficia de tot sprijinul de care au nevoie, pentru un eveniment memorabil", afirma reprezentantii hotelului. Pretul pentru o camera dubla /noapte este de 290 LEI si 230 LEI pentru o camera normala /noapte. In acest pret sunt incluse servicii precum mic dejun si cazare cu vedere spre mare sau spre lac.


Oferta este valabila pentru grupuri, in perioada 9 - 30 septembrie 2007. Hotelul beneficiaza de urmatoarele sali de evenimente: Restaurantul Iaki - capacitate de 130 persoane si Salile Beta, Gamma, Delta - cu o capacitate de maxim 300 persoane. Hotelul Iaki de 4 stele din Mamaia dispune de "servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 450 de locuri)", adauga reprezentantii Iaki.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mus
It truly is rare to find a pesorosifnal person in whom you can have some faith. In the world today, nobody genuinely cares about showing others exactly how in this subject matter. How fortunate I am to have definitely found a real wonderful blog as this. It really is people like you exactly who make a genuine difference these days through the suggestions they share.[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us '272479737 which is not a hashcash value.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar