transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-09-2008

Hotelul Radisson a fost inaugurat oficial

Hotelul Radisson a fost inaugurat oficial
 Alte stiri la aceasta categorie

Hotelul Radisson SAS Bucharest a fost inaugurat oficial pe 18 septembrie 2008, investitia totala in aceasta capacitate de cazare fiind de 70 milioane de euro. Radisson (fostul Hotel Bucuresti) a fost deschis pentru public in luna aprilie, cu o capacitate de cazare de 424 de camere, dintre care 301 camere standard, 74 de camere executive, 10 camere pentru persoane cu dizabilitati si 39 de apartamente.

Hotel Radisson SAS detine patru restaurante, trei baruri, piscina si o terasa de vara. Hotelul are un centru de conferinte de 1.500 de metri patrati, incluzand o sala ce poate gazdui pana la 500 de persoane si alte 11 sali mai mici pentru diferite intalniri dotate cu echipamente audio-video de ultima generatie si conexiune wireless la Internet.

Radisson SAS este o marca premium a grupului hotelier Rezidor unul dintre primele cinci grupuri la nivel mondial in domeniul hotelier. La sfarsitul anului 2007, Radisson SAS opera 155 de hoteluri in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Hotelul Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est.

Strategia de dezvoltare si deschidere a primului hotel Radisson SAS din Romania a fost elaborata de Torbjorn Bodin, care este si director general al Hotelului Radisson din Bucuresti.

 

"Prestigiul marcii sustinut de calitatea impecabila a serviciilor, ambianta exclusivista si facilitatile aferente menite sa raspunda celor mai exigente cerinte impun hotelul Radisson SAS din Bucuresti ca lider pe piata hoteliera din Romania. Acest lucru ne este confirmat de faptul ca avem deja rezervari pentru anul 2011. Atat pentru cazare cat si pentru organizarea de evenimente", a declarat Torbjourn Bodin.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar