transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2009

Hotelul Radisson SAS din Bucuresti, desemnat Proiectul Hotelier al anului 2008 in Programul Business Superbrands

Hotelul Radisson SAS din Bucuresti, desemnat Proiectul Hotelier al anului 2008 in Programul Business Superbrands
 Alte stiri la aceasta categorie
La doar câteva luni de la deschiderea oficială, Hotelul Radisson SAS din Bucureşti a obţinut două performanţe remarcabile: a fost desemnat "Proiectul Hotelier al anului 2008" în sudestul Europei şi a fost inclus în categoria "Brands to Watch" din cadrul prestigiosului program Superbrands România.

Hotelul Radisson SAS din Bucureşti a fost desemnat câştigător la categoria "Proiectul Hotelier al anului 2008" în cadrul Southeastern European Real Estate Awards, gală organizată recent de portalul de informaţii şi analize imobiliare EuropaProperty.

Criteriile luate în considerare de către juriul format din 27 de specialişti în domeniu au fost succesul comercial, contribuţia la satisfacerea nevoilor pieţei, amplasarea, arhitectura, designul, calitatea materialelor folosite şi durabilitatea clădirii. Prin premiul obţinut, Radisson SAS s-a alăturat altor 12 companii cu rezultate de excepţie şi proiecte de succes din domeniul imobiliar în sud-estul Europei, care au fost distinse în cadrul galei SEE Real Estate Awards.

Hotelul Radisson SAS s-a remarcat nu doar ca un proiect imobiliar de excepţie, ci şi prin modul în care s-a impus ca brand pe piaţa românească. Acest lucru i-a adus includerea în Programul Business Superbrands România la categoria "Brands to Watch", care atestă debutul remarcabil al unor branduri intrate recent în România, evoluţia ulterioară pe piaţă a acestora urmând să fie în atenţia Programului Business Superbrands.

Trofeul "Brands to Watch" a fost înmânat directorului general al hotelului Radisson SAS din Bucureşti în cadrul Galei Business Superbrands, care a marcat încheierea celei de-a doua ediţii a Programului Business Superbrands România şi lansarea celui de-al doilea volum al cărţii Business Superbrands pentru România, care include branduri de top din domenii şi industrii reprezentative pentru piaţa românească, printre care şi hotelul Radisson SAS.

"Deşi am intrat pe piaţă de mai puţin de un an, ne mândrim să ne numărăm în momentul de faţă printre liderii industriei ospitalităţii din regiune. Această poziţie este confirmată şi de cele două prestigioase distincţii obţinute, care ne onorează şi constituie o motivaţie în plus pentru a ne menţine standardele de excelenţă atât ca proiect imobiliar cât şi ca brand hotelier de prestigiu", a declarat Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson SAS din Bucureşti.


Radisson SAS din Bucureşti este cel mai mare hotel de cinci stele din România şi cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est. Hotelul face parte din reţeaua Radisson SAS Hotels & Resorts, brand al grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial în domeniul hotelier.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jitendra
Am fost si eu la targul de carte de la Torino, in ctaitlae de cititor, din pacate am avut proasta inspiratie sa merg in ultima zi (luni) cand deja nu mai era picior de scriitor ! Confirm spusele Dvs. despre stand: jos palaria! Eu am avut de-a face cu cei de la Carturesti, amabili si profesionisti si, noroc si mai mare, am dat si de editura Dvs. sarda care aveau un ultimissimo exemplar din La casta dei suicidi cu autograful scriitorului !!! O citesc chiar zilele astea, sunt cam pe la jumatate, imi place enorm! (O sa zica lumea ca ne-am pus de acord, va fac numai complimente pe aici!)Numai bine si poate am placerea sa va cunosc la editia de anul viitor!Cordialmente,Veronica Drugas
Barka
Hotelul de care zici tu este Hotelul Victoria si el a siutavperuit pana la cutremurul din 1977, nu din 1940. In 1977 a fost atat de grav avariat incat s-a dispus demolarea lui. (Informatia este preluata din lucrarea Cutremurul de pamant din Romania de la 4 martie 1977 , pag 290, publicata de Editura Academiei in 1982, deci sursa mai oficiala ca asta cam nu prea se poate)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar