transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-08-2007

Hoteluri & pensiuni ocupate peste 80% in iunie si iulie 2007

Hoteluri & pensiuni ocupate peste 80% in iunie si iulie 2007
 Alte stiri la aceasta categorie

Structurile de primire turistica au inregistrat, in lunile iunie si iulie, un grad de ocupare de 80 la suta, doar 20.000 locuri de cazare fiind nedeclarate, a aratat intr-o conferinta de presa ministrul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, Ovidiu Silaghi, citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Totusi, ministrul considera ca lipsa de politete a personalului din hoteluri precum si discotecile de pe plaja indeparteaza turistii, in special pe cei straini. In vederea perfectionarii personalului, Ministerul de resort impreuna cu Ministerul Muncii vor organiza, incepând din acest an, cursuri de calificare, pentru care Ministerul Muncii are prevazuti peste 3 miliarde euro.

Silaghi a mai adaugat ca intentioneaza sa modifice actul normativ care reglementeaza programul de functionare a discotecilor in aer liber de pe plaja, in sensul ca va fi specificat exact termenul de suspendare a activitatii. Silaghi a precizat ca majoritatea structurilor de cazare de pe litoral sunt de 1-3 stele, unde au fost alocate si cele mai putine investitii. Ministrul a conchis ca unele dintre hotelurile care nu indeplinesc conditiile necesare pentru clasificarea in care se afla in prezent, vor fi declasificate.

"In lunile iunie si iulie, gradul de ocupare in structurile de primire turistica a fost de 80 la suta si numai 20.000 locuri de cazare sunt nedeclarate.

Sezonul turistic se arata foarte bun, chiar daca, la inceputul anului, perspectivele nu erau foarte favorabile. Este cel mai bun sezon turistic din 1990 incoace", a precizat Silaghi.

Conform statisticilor, in structurile de primire turistica au fost inregistrate, in primul semestru al anului, 2,994 milioane de sosiri, in crestere cu aproape 15 la suta fata de cele din primul semestru din 2006. Un procent de 77 la suta din numarul total de sosiri a fost reprezentat de turistii români, iar 23,1 la suta au fost turisti straini.

In prima jumatate a anului, România a fost vizitata de peste trei milioane vizitatori straini, in crestere cu 18,2 la suta fata de perioada similara a anului trecut. Conform statisticilor, majoritatea vizitatorilor straini provine din tari situate in Europa (aproape 94 la suta), iar aproape 60 la suta din totalul vizitatorilor straini provin din Statele Uniunii Europene.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar