transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2007

Hoteluri internationale vor intra pe piata romaneasca in urmatorii cinci ani

Hoteluri internationale vor intra pe piata romaneasca in urmatorii cinci ani
 Alte stiri la aceasta categorie

Noi lanturi hoteliere de talie internationale, precum Starwood si Hyatt, vor patrunde pe piata romaneasca in urmatorii cinci ani, a declarat Tinu Sebesanu, director general al Trend Hospitality Consulting, citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Aproape toate lanturile hoteliere internationale vor intra pe piata romaneasca in urmatorii cinci ani. Cred ca unele din aceste companii si-au amanat intrarea pentru ca ele nu vin aici sa construiasca hoteluri, mai degraba vin sa managerieze hoteluri", a spus Sebesanu, care a fost implicat in proiectul Howard Johnson din Bucuresti.

Grupul american Starwood, care detine brand-uri precum Sheraton, ar putea deschide un hotel la Bucuresti, la fel si Hyatt, care si-a anuntat intentia de a construi un hotel in circa doi ani, urmand, astfel, exemplul Grupului Radisson, care va functiona in Romania pe amplasamentul fostului Hotel Bucuresti incepand din acest an.

La ora actuala, pe piata romaneasca sunt active mari grupuri hoteliere americane precum Marriot, Hilton, Intercontinental, care au hoteluri in Bucuresti si francezii Accor, care sunt activi atat in Capitala, cat si in Constanta. De asemenea, lantul hotelier american Cendant a intrat pe piata romaneasca prin intermediul hotelului de patru stele, Howard Johnson. Tinu Sebesanu a precizat insa ca, la ora actuala, piata romaneasca a hotelurilor trebuie sa se dezvolte pe segmentul de trei stele si trei stele plus.

"Bucurestiul va atrage cele mai multe hoteluri de cinci stele ale grupurilor care vor veni. Dar, in tara sunt necesare hoteluri de trei si trei stele plus, care sunt cele mai cautate si cu persepectiva pe termen lung, si moteluri, pentru ca mergi spre mare si nu ai unde sa te opresti, de exemplu", a afirmat Sebesanu.La ora actuala, aproximativ 50 la suta din cele peste 1.000 de hoteluri din Romania sunt clasificate la doua stele. Piata hoteliera a crescut ca numar de peste trei ori din 2001, in timp ce in 2005, circa 993 de hoteluri activau in Romania.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar