transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-08-2007

HotSpot-uri gratuite in Bucuresti - internet in spatii publice

HotSpot-uri gratuite in Bucuresti - internet in spatii publice
 Alte stiri la aceasta categorie

Intr-o lume aflata in plina viteza, unde internetul a ajuns indispensabil, locurile cu WiFi sunt o binecuvantare atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru studenti sau pentru toti cei care vor sa lucreze cu laptop-ul pe masa sau in brate, alaturi de o cana de cafea.

Lista de HotSpot-uri din Bucuresti incepe sa se mareasca incetul cu incetul, dar cele mai cautate sunt barurile, cafenelele, restaurantele si hotelurile in care orice posesor de laptop poate intra gratuit pe internet. Ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro si-a propus sa faca o lista cu toate hotspot-urile gratuite din Bucuresti, in principal din domeniul HoReCa, specificand totusi si zonele universitare in care internetul este gratuit pentru oricine.

Astfel, in randul cafenelelor si barurilor care ofera internet gratuit se regasesc Turabo Cafe din Piata Romana si Turabo Cafe Universitate, Grand Cafe Galleron, BT Cafe si Coffee Shop - fosta Nova Brasilia, BRD Cafe de la Dorobanti, Alsy Cafe, Creame cafe, CityCafe, Club Masala, Fuchsia Bar, SpiceClub, Planter's de pe Stirbei Voda, Yellow Bar, Cafepedia de la P-ta Alba Iulia, Urban Cafe & Bar, Newton Bar, Cafenescu, Lobbs Bar - langa World Trade Plaza, Orange Concept Store, Tonka, The Living Room.

Oricine detine un laptop se poate conecta gratuit la internet in Capitala, in restaurante precum Newton Restaurant, CityGrill, KFC si Pizza Hut si AIRBORNE in Orhideea. Faptul ca barurile, cafenelele si restaurantele pun la dispozitia consumatorului internet gartuit reprezinta o strategie de marketing, un mod de a acapara clientii si chiar de a-i fideliza. Tinand cont ca numarul de locatii in care se poate naviga gratuit pe internet este destul de mic, locurile care ofera un astfel de serviciu clientilor sai au de catigat in fata concurentei.

Hotelurile care ofera WiFi gratuit sunt Athenee Palace Hilton Hotel, Bucharest Marriott Grand Hotel, Crowne Plaza Hotel, Sofitel, Hotel Restaurant Picolo Mondo, Hotel Rembrant, Hotel EuroHotels.

Trebuie mentionat insa ca hotspot-urile de la Mariott Hotel, Hilton Hotel si de la Crowne Plaza sunt gratuite 10 minute, dupa care se solicita plata accesului la internet. Exista si hoteluri mai mici, fara brand international, care tocmai pe servicii precum internetul gratuit mizeaza in atragerea clientilor.

Alte zone in care bucurestenii beneficeaza de acces gratuit la internet sunt mall-urile Plaza Romania si Bucuresti Mall prin cafenelele Gloria Jeans, dar si campusuri studentesti precum Universitatea Romano-Americana, in "Lounge", Facultatea de Automatica, Complexul Leu - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Academia de Studii Economice. Aeroportul Henri Coanda, zona Universitatii.

Bucurestiul ramane in continuare tinta principala pentru promovarea de hotspot-uri, in special din partea companiei irlandeze HotSpot Market Development. Se asteapta ca, pe viitor, internetul gratuit sa se extinda pe teritoriul Romaniei, oferind mai multe hotspot-uri in orasele principale ale tarii si nu numai, avand in vedere nevoia de Internet atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice.

 

Iulia Rosu (Redactor, SMARTfinancial.ro)

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
mwlambo
Sa puna net wireless si in parcuri!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar