transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-01-2007

Howard Johnson - venituri de 13 milioane de euro in Romania, in 2006

Howard Johnson - venituri de 13 milioane de euro in Romania, in 2006
 Alte stiri la aceasta categorie

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza a inregistrat venituri de 13 milioane de euro in anul 2006, în crestere cu circa 20 la suta fata de anul 2005, informeaza un comunicat al companiei, citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Potrivit sursei citate, la cresterea cifrei de afaceri au contribuit atât veniturile rezultate din vanzarea de camere, circa 60 la suta, cât si cele provenite din organizarea de evenimente. Fata de anul precedent, în 2006 a crescut cererea de camere de hotel pe segmentul de piata de cinci stele, iar gradul mediu de ocupare a hotelului Howard Johnson Grand Plaza fost de 60 la suta.

Incepand din primavara anului trecut, în incinta hotelului functioneaza si patiseria Centro Pastry Shop, un alt centru de profit care a contribuit la cresterea cifrei de afaceri a hotelului în anul 2006. Hotelul are o capacitate de cazare de 285 camere si apartamente si dispune de centrul de conferinte - Grand Plaza Conference Center, restaurentele de lux Benihana si Avalon, patiseria Centro Pastry Shop, barul Centro Bar&lounge, centrul de sanatate Fit Club si o parcare subterana pazita, cu o capacitate de 80 de locuri.

Marca Howard Johnson Grand Plaza Hotel, utilizata de hotelul din Bucuresti în baza unui contract de franciza, reprezinta cea mai inalta clasificare dintre cele cinci diviziuni ale lantului international, celelalte patru fiind Howard Johnson Plaza Hotel, Howard Johnson Hotel, Howard Johnson Inn si Howard Johnson Expresss Inn. Lantul Howard Johnson face parte din grupul Windham (Cendant), care cuprinde peste 6.400 de hoteluri, cu peste 540.000 de camere.

 

Sursa: Rompres & SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar