transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-07-2008

Investitii de 10 milioane de euro in baze turistice din Timis

Investitii de 10 milioane de euro in baze turistice din Timis
 Alte stiri la aceasta categorie
Trei baze turistice din Timis si Hunedoara vor cunoaste o revigorare, dupa ce un grup privat autohton a anuntat o infuzie de capital de zece milioane de euro in aceste locatii, care ii apartin, a declarat intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Bega-Grup, Emil Cristescu. Investitiile vizeaza ample procese de reamenajare a trei hoteluri din Timisoara, Sannicolau Mare si Orastie.

"Dorim sa pastram trendul investitional ascendent in domeniul turismului si in acest an. Dorim sa imbunatatim activitatea si serviciile oferite de grupul nostru in domeniul turismului local", a spus Emil Cristescu. Lucrarile de renovare la hotelul de trei stele din Sannicolau Mare au fost finalizate in aceasta saptamana, acesta avand o capacitate de 45 de camere, care au fost complet modernizate, la hotelul cu 80 de camere din Timisoara lucrarile sunt in derulare, aici impunandu-se si respectarea arhitecturii primare, deoarece cladirea a fost ridicata de fostul arhitect-sef al Timisoarei, Laszlo Szekely, in urma cu un veac.

Lucrarile se vor finaliza anul viitor, iar locatia va fi primi rang de patru stele. "Amenajarea hotelului din Orastie, care se intinde pe o suprafata de 80 de hectare si e amplasat in apropierea vestigiilor dacice, este inedita pentru Romania. Va avea 200 de locuri functionale si va fi data in folosinta in 2009, impreuna cu un poligon de tir pentru armele cu glont", a mentionat Emil Cristescu.

Aceste investitii sunt binevenite pentru turismul timisean, deoarece, in prezent, locurile de agrement in timpul vacantelor sunt rare.
O investitie asemanatoare s-a realizat, in urma cu doi ani, in statiunea balneara Buzias, unde functioneaza unicul strand cu apa minerala din Europa.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jalia
What's it take to become a submlie expounder of prose like yourself?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar