transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-09-2007

Jim Beam sarbatoreste in septembrie luna bourbon-ului

Jim Beam sarbatoreste in septembrie luna bourbon-ului
 Alte stiri la aceasta categorie

Bourbon-ul a fost declarat in 1964 de catre Congresul american bautura alcoolica specific americana. In fiecare an, in septembrie, vizitatori din 13 state vin in Kentucky, tinutul de origine al bauturii, pentru a celebra istoria tinutului si bourbonul. Bourbonul poarta numele provinciei din Kentucky, care la randul ei a fost numita dupa familia regala franceza, iar Legea Americana interzice vanzarea unui Bourbon strain in Statele Unite, informeaza revista HRBexpert, citata de www.SMARTfinancial.ro.

 

Conform legii federale, bourbonul trebuia sa indeplineasca anumite conditii pentru a fi comercializat. Numai whiskey-ul produs in Statele Unite ale Americii se poate numi "bourbon whiskey". Pentru a fi comercializat ca bourbon, legea prevede ca "mashul" (amestecul de grane) sa aiba in continut un minimum de 51% porumb; temperatura de distilare sa nu fie mai mare de 160 de grade sau 80% alcool in volum; maturarea se face la temperaturi de maximum 125 de grade; bautura obtinuta se matureaza pentru o perioada de cel putin doi ani si se imbuteliaza cand temperatura atinge un minimum de 80 de grade, in butoaie noi din stejar, afumate.

98% din total Bourbon este fabricat in statul Kentucky. Beam Global Spirits & Wine este companie producatoare de bourbon.

Cristalex este importatorul exclusiv a Jim Beam White si Jim Beam Black, brand-uri Global Beam pentru Romania. Cristalex a fost infiintata in anul 1994. Printre marcile aflate in portofoliuol sau se afla: Teacher’s, Jim Beam, Campari, Cinzano, Absolut, Grant's, Sauza, Glenfiddich, Curvoisier, Grand Marnier, Tullamore Dew, Carolans.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kelen
Buna ziua,Atat eu cat si ciulopl meu am fost victime ale unui accident rutier.Am suferit un traumatism toracic, diagnostic stabilit de medicul de garda de la spitalul jud. Brasov. Am primit de la medicul de familie 4 zile concediu medical. Copilul meu, accidentat mai grav decat mine, a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul de copii din Brasov unde i s-au aplicat copci, atat pe obraz cat si pe frunte. Nefiind din Brasov si ciulopl simtindu-se mai bine, a doua zi am cerut medicului de garda externarea, urmand ca tratamentul sa-l fac ambulatoriu, iar celelalte controale sa le fac la o clinica din localitatea de bastina. Vazandu-mi ciulopl medicul de familie a stabilit pentru acesta cel putin 2 saptamani de repaus si implicit scutire medicala, ciulopl fiind elev. Intrebarea mea este: cum vor fi incadrate aceste zile de tratament ambulatoriu, daca noi nu am fost consultati si de medicul legist de pe raza judetului unde a avut loc accidentul?
Buy cheap OEM software
COKXUB Thank you very much! I took it for myself too. Will be useful!!...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar