transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-08-2007

Mamaia si Costinesti - amenzi pentru poluarea fonica

Mamaia si Costinesti - amenzi pentru poluarea fonica
 Alte stiri la aceasta categorie

Discotecile, terasele si cluburile din Mamaia si Costinesti fac din aceste statiuni zonele cu cel mai mare grad de poluare fonica, motiv pentru care unitatile au primit amenzi in valoare totala de 180.000 lei de la Inspectoratul de Politie Judetean Constanta, se arata intr-un comunicat al Departamentului de Control al Guvernului, coordonatorul programului "Parteneriat pentru Litoral 2007", informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Controlul, desfasurat in perioada 1-14 august, a urmarit combaterea surselor de poluare, in special fonica. Astfel, au fost aplicate sanctiuni contraventionale concretizate in amenzi si avertismente la discotecile, terasele si cluburile din Statiunea Mamaia, precum terasa Clona, care a fost amendata cu suma de 50.000 lei. Deoarece nu au fost respectate masurile de combatere a factorilor de poluare fonica, au fost controlate terasele si cluburile din Costinesti, aplicându-se amenzi in valoare de 30.000 lei pentru fiecare unitate (Club Max, Terasa Radio Vacanta, Terasa Florentina, Terasa La Francezu').

In ceea ce priveste controlul activitatilor desfasurate pe plaje, inspectorii Garzii Nationale de Mediu au avut in vedere, cu prioritate, inlaturarea efectelor inundatiilor prin igienizarea plajelor, mobilizarea utilajelor specifice, precum si umplerea si nivelarea ravenelor cu circa 1.000 tone de nisip.

In prezent, plajele afectate de inundatii sunt reparate, cu exceptia unor ravene de dimensiuni mici in Saturn- zona Hotel Hora si Olimp-zona Paparazzi. Directia Apelor Dobrogea Litoral a solicitat agentilor economici care au contracte de preluare a deseurilor sa mareasca frecventa de preluare a acestora pe timpul sezonului estival.

DADL a solicitat primariei Municipiului Constanta sa identifice proprietarii constructiilor parasite din spatiul plajelor (fost solar, tobogan) si sa ia masuri de salubrizare a acestora.

In ceea ce priveste paza, ordinea si securitatea publica pe plaje, efectivele de Politie si Jandarmerie au desfasurat actiuni de patrulare si supraveghere, prevenind astfel infractiunile de furt. In acesta perioada efectivele de ordine si siguranta publica nu au inregistrat evenimente majore, acte de violenta sau fapte grave de tulburare a ordinii si linistii publice, se mentioneaza in comunicat.

Departamentul de Control a initiat programul "Parteneriat pentru Litoral 2007", concretizat prin semnarea, in data de 18 iunie, a unui Protocol privind coordonarea activitatilor de control si cooperarea inter-institutionala, de catre 13 autoritati publice cu atributii de control.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
yXpQBaDf
rCbrdr
fiverr crorkservice
QMkcGS This is very interesting, You are a very skilled blogger. I ave joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I ave shared your website in my social networks!
crorkz matz
ScZDpg Say, you got a nice blog.Really looking forward to read more. Great.
matzcrorkz
gsQXgn Im obliged for the post.Much thanks again. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar