transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-08-2010

Nisipurile de Aur - numarul turistilor romani de week-end, in crestere

Nisipurile de Aur - numarul turistilor romani de week-end, in crestere
 Alte stiri la aceasta categorie
Numărul turiştilor români care îşi petrec weekendul pe litoralul bulgăresc a crescut continuu în ultimii doi ani; în hotelurile Sol Melia Bulgaria, care însumează 2.000 de camere, în 2010, comparativ cu anul precedent, am avut deja cu 11% mai multi turişti care au venit doar pentru a-şi petrece sfârşitul de săptămână, a arătat Maria Shishkova, Director de Vânzări şi Marketing Sol Melia Bulgaria.

Staţiunea Nisipurile de Aur continuă să fie preferată de români, atrăgând un număr din ce în ce mai mare de turişti în weekend-uri. “Melia Grand Hermitage, care este cel mai mare hotel din staţiune, a înregistrat în acest an o creştere de 15 % a numărului de turişti români care vin la sfârşit de săptămână, comparativ cu 2009 şi, respectiv, o creştere de 27% faţă de anul 2008”, a precizat Antonio Arnedo, General Manager al hotelului Melia Grand Hermitage.

“Motivele acestor creşteri sunt multiple: pentru turiştii care locuiesc în Sudul României, inclusiv Bucureşti, distanţa este comparabilă cu cea pe care trebuie să o parcurgă până la litoralul românesc, iar drumul până la Varna nu este deloc aglomerat. În plus, foarte des, preţurile practicate de hoteluri pentru weekend-uri nu sunt mai mari decât cele aferente vacanţelor de şapte zile sau mai mult”, a explicat Maria Shishkova.

De exemplu, în luna iulie, hotelul de 5 stele Melia Grand Hermitage a practicat preţuri cuprinse între 77 şi 108 Euro/ zi per persoană în regim “all inclusive” şi, respectiv, între 47 şi 78 Euro/ zi per persoană pentru cazare şi mic dejun, indiferent de numărul de zile achiziţionate de turişti.

Staţiunile Nessebar şi Obzor au înregistrat la rândul lor o creştere a numărului de turişti români care vin să îşi petreacă weekend-urile; deşi pentru bucureşteni- de exemplu- distanţa este cu cca 100 km mai mare decât cea pe care aceştia o parcurg pentru a ajunge pe litoralul românesc, timpul necesar drumului este adesea mult mai scurt sau egal, traficul fiind mult mai lejer. “Numărul turiştilor români care îşi petrec weekend-urile în hotelurile noastre de 4 stele din Nessebar a crescut în acest an cu 12% faţă de anul trecut, în timp ce la Sol Nessebar Palace (hotel de 5 stele) am avut cu 28 % mai mulţi turişti români care au venit în 2010 pentru a-şi petrece sfârşitul de săptămână, comparativ cu anul precedent”, a precizat Lubo Lipchev, General manager Sol Nessebar Resort.
“În ceea ce priveşte facilităţile noastre de vacanţă din Obzor, în acest an în weekend-uri numărul de români a crescut deja cu 25 % faţă de 2009”, a adăugat Ivan Donev, General manager of Sol Luna Bay.

“În privinţa hotelurilor din Nessebar şi Obzor, alături de drumul parcurs relativ rapid pentru a ajunge în staţiuni, serviciile foarte bune şi preţurile extrem de atractive sunt elementele cheie care atrag turiştii români chiar şi pentru intervale de câteva zile”, a arătat Maria Shishkova. Preţurile practicate de hotelurile de 4 stele din reţeaua Sol Melia Bulgaria, în regim “all inclusive”, au fost în luna iulie cuprinse între 61 - 78 Euro/ zi per persoană în Nessebar şi, respectiv, între 65 - 75 Euro/ zi per persoană în Obzor.

“În plus, copiii în vârstă de până la 12 ani beneficiază de un regim special: cazarea în cameră cu părinţii este gratuită pentru un copil, iar pentru cel de-al doilea copil reducerea la cazare este de 50% în toate hotelurile Sol Melia din Bulgaria. In plus, in Nessebar avem un superb mini- aqua-parc, cu tobogane si piscine pentru copii“, a precizat Maria Shishkova.

Deşi în creştere în ultimii ani, turismul de weekend are o pondere redusă în totalul vacanţelor achiziţionate în hotelurile de pe litoralul bulgăresc. “Din totalul vacanţelor achiziţionate de turiştii români, numai 20 % au o durată de doar 2- 3 zile; majoritatea biletelor de vacanţă au o perioadă de 7 zile. Turismul de weekend nu este un segment pe care să ne bazam afacerile, dar îl încurajăm întrucât contribuie la creşterea gradului de ocupare al camerelor”, a arătat Maria Shishkova..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar