transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2006

Novotel Hotel Bucuresti, vandut de Accor si apoi inchiriat

Novotel Hotel Bucuresti, vandut de Accor si apoi inchiriat
 Alte stiri la aceasta categorie

Sparkassen Immobilien AG intra pe piata proprietatilor hoteliere din Bucuresti prin achizitia celui mai nou hotel de patru stele al orasului: Novotel City Centre Hotel. Pretul investitiei atinge pragul de 29,5 milioane Euro, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Vanzatorul, unul dintre cei mai mari operatori hotelieri din lume - Accor Group, Franta - ramane in continuare si operatorul hotelului. In urma tranzactiei, Accor a preluat hotelul Novotel din Bucuresti pe un contract de inchiriere pe termen lung de la Sparkassen Immobilien AG.

Hotelul este situat în plin centrul Bucurestiului, in Calea Victoriei, si are în total 258 camere, pe 12 etaje. Suprafata totala a hotelului este de 27.500 m2. Arhitectura Novotel este una speciala: combina cu maiestrie istoria cladirii cu utilizarea ei moderna - elemente din fostul Teatru National, din secolul al XIX-lea, au fost integrate în noua fatada si în zona de la intrare.

Hotelul este o constructie de înalta clasa, cu un hol generos, restaurant si cafenea, sala de conferinte, centru de frumusete si sanatate, precum si sala de fitness. In plus, Novotel are o galerie comerciala de peste 1.200 m2."Parte a strategiei noastre este sa investim pe termen lung numai în locatii de top din principalele orase ale Europei. Novotel este o investitie esentiala adaugata portofoliului nostru; am ales piata din Bucuresti, întrucât este o piata aflata într-o dezvoltare rapida si cu un potential foarte mare. Aceasta investitie este o oportunitate foarte buna pentru noi si în urmatorii ani vom investi si mai mult în Bucuresti, investitii care se pot ridica la valoarea de 450 milioane EURO", a declarat Ernst Vejdovzsky, membru în consiliul de conducere al Sparkassen Immobilien AG.

Sparkassen Immobilien AG, companie listata la Bursa din Austria, este divizia de investitii în domeniul imobiliar a grupului financiar Erste Bank. Infiintata în 1987, compania detine în prezent 69 de proprietati în tari ca: Austria, Germania, Croatia, Cehia, Ungaria, Romania, Slovacia. Sparkassen Immobilien AG detine spatii închiriabile de 710.000 metri patrati si inregistreaza o valoare imobiliara a proiectelor de 907 milioane Euro.

"Oferta de hoteluri de clasa business din Bucuresti abia poate tine pasul fata de cererea în continua crestere; preturile pentru hotelurile de patru si cinci stele se situeaza cu mult peste media preturilor vest-europene. Veniturile hoteliere generate de persoanele care calatoresc în scopuri de afaceri s-au ridicat la 845 milioane Euro în 2005, o crestere de 108% fata de anul anterior.

In 2006, un total de aproximativ 400 camere noi s-au adaugat la categoria de patru stele si 704 camere noi la categoria de cinci stele: cota Novotel în categoria sa a atins 69%. In prezent, exista in total 5000 de camere in toate categoriile, dar este de asteptat ca investitii estimate la 1 miliard Euro pana în 2009 sa aduca pe piata alte 4000 de camere.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar