transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-01-2007

O modalitate economica de a clati paharele de bere

O modalitate economica de a clati paharele de bere
 Alte stiri la aceasta categorie

Un olandez din Amsterdam, Bauke Bokma de Boer, a gasit o solutie care sa le permita patronilor de cafenele sa economiseasca apa folosita pentru spalarea paharelor de bere, informeaza cotidianul olandez De Morgen, preluat si de ziarul belgian La Libre Belgique, consultat de Rompres, informatii citate de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro prin divizia sa specializata www.SMARThoreca.ro.

Gratie unui sistem de senzori ce evalueaza cantitatea de apa necesara, Aquafox permite economii substantiale, noteaza publicatiile mentionate. Inventatorul a facut calcule, conform carora o cafenea ale carei afaceri merg bine serveste 25.000 de pahare de bere pe luna si utilizeaza, pentru a le curata, 30.000 de litri de apa pentru aceeasi perioada, adica aceeasi cantitate ca si cea continuta într-o piscina de mari dimensiuni.

Pentru a dezvolta Aquafox, olandezul a avut nevoie de patru ani. Un senzor calculeaza numarul paharelor ce trebuie clatite. Robinetul de apa nu se deschide decât atunci când este atins un numar determinat de pahare.

Fabricile de bere InBev Olanda, Heineken si Grolsch au promis sa promoveze Aquafox. In Olanda, circa 1.100 de localuri sunt echipate cu sistemul Aquafox, iar in curand numarul lor ar urma sa fie de 4.000.

Bokma de Boer a contactat fabricile de bere belgiene în urma cu doua luni, noteaza ziarul editat la Bruxelles, care preia o stire a agentiei nationale de presa Belga. ''Ca toate fabricile de bere, si cele belgiene sunt sceptice atunci când este vorba de un nou sistem. Dar InBev Belgia a spus ca va testa Aquafox'', a declarat inventatorul olandez.

 

Sursa: Rompres & SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar