transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-06-2007

OMFM inscrie persoane pentru meserii in zona HoReCa in strainatate

OMFM inscrie persoane pentru meserii in zona HoReCa in strainatate
 Alte stiri la aceasta categorie

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca inscrie în baza de date, in perioada 15-29 iunie, persoanele care doresc sa lucreze în strainatate, in meserii in domeniul HoReCa, informeaza un comunicat remis Agentiei Rompres, citat de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Inscrierea persoanelor se face, de luni pâna joi, în intervalul orar 9,00-16,00, la sediul OMFM din Bdul. Ghencea, nr. 35A, sector 6, Bucuresti. Pentru meseria de camerista se înscriu în baza de date persoane cu vârsta cuprinsa între 19 si 40 ani, cu minim sase luni experienta, contractele de munca fiind pe o durata de patru luni, iar salariul va fi de 1.155,37 euro brut/luna.

Persoanele care doresc sa se angajeze ca ajutor ospatar trebuie sa aiba vârsta cuprinsa între 20 si 30 de ani, cu experienta de minim sase luni, contractele de munca având o durata de cinci luni, iar salariul va fi de 1.305,75 euro brut/luna.

Pentru meseria de ajutor bucatar se pot înscrie persoane cu vârsta cuprinsa între 20 si 30 de ani, cu minim un an experienta, contractele de munca fiind pe o durata cuprinsa între 3 si 6 luni, iar salariul este cuprins între 1.076 euro brut/luna si 1.250 euro brut/luna.

De asemenea, se pot înscrie persoane care doresc sa lucreze în meseria de spalatorese/calcatorese, cu vârsta între 25 si 35 de ani, cu minim sase luni experienta în hotel, contractele de munca fiind pe o durata de un an, salariul 11.298 euro brut/an.

Documentele necesare la înscrie sunt urmatoarele: copie BI sau CI cu valabilitate de minim sase luni, copie pasaport cu valabilitate de minim sase luni, fisa personala (tipizat OMFM), CV în limba româna ( tipizat OMFM), copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise), certificat de sanatate (conform HGR nr. 850/2002), cazierul judiciar în original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate sase luni.

In plus: declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati în întretinerea acestuia, autentificata la notariat, dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca în strainatate a notificat acestora intentia de a lucra în strainatate, doua fotografii tip pasaport.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
cris
de ce nu specifica in ce tara si un nr de tel.oricum e interesant pt doritori
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar