transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2007

Parteneriat Conti Hotels Investments si PPFI pentru dezvoltarea Hotelurilor Continental

Parteneriat Conti Hotels Investments si PPFI pentru dezvoltarea Hotelurilor Continental
 Alte stiri la aceasta categorie

RED Group si PPF Investments au ajuns la un accord privind dezvoltarea viitoare a lantului hotelier Continental din Romania, in urma unui process de selectie si negociere, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. PPF Investments a preluat 28,14% din cota de participatie a Conti Hotels Investments SA, compania care detine SC Continental Hotels SA, valoarea tranzactiei fiind confidentiala.

"Sunt încântat sa anunt încheierea acestei tranzactii dupa o intensa perioada de discutii. Am ales PPFI datorita receptivitatii si interesului aratate fata de extinderea companiei noastre dincolo de ceea ce era perceput ca fiind activitatea noastra traditionala dar si pentru ca PPFI ne sustine planurile de dezvoltare anuntate pentru urmatorii cinci ani", a declarat Radu Enache, proprietar al RED Group si Presedinte si CEO al Continental Hotels SA. Atat structura manageriala cat si actionarul majoritar nu se vor schimba în urma acestei tranzactii.

"Industria hoteliera din România are un potential remarcabil. Credem ca o companie cu un management exemplar si cu un sprijin financiar de prima clasa pot face ca acest potential extraordinar sa fie transformat în rezultate pe masura. De aceea parteneriatul cu Hotelurile Continental este pentru noi unul strategic. Suntem convinsi ca acesta va reprezenta inceputul unei povesti si model de success", a declarat din partea Ivo Nejdl, reprezentant PPF Investments.

 

Continental Hotels va investi aproximativ EUR 65-70 milioane în extinderea activitatii în urmatorii 5 ani. O investitie de EUR 63-68 milioane a fost deja anuntata pentru realizarea unui proiect care va cuprinde sapte hoteluri Ibis.

Compania a incheiat de curand un accord cu grupul francez ACCOR pentru dezvoltarea unei retele de hoteluri sub titulatura IBIS în România în urmatorii 3 ani. Hotelurile vor fi deschise în perioada septembrie 2008 – mai 2010 în: Timisoara, Targu-Mures, Sibiu, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi. Dintre acestea, doar deschiderea unitatii din Sibiu se va rezuma la renovarea actualului hotel Continental si operarea lui sub marca Ibis, restul reprezentând investitii de la zero.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar