transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2007

Parteneriat online pentru solutii turistice alaturi de credite de profil

Parteneriat online pentru solutii turistice alaturi de credite de profil
 Alte stiri la aceasta categorie

Magazinul ofertelor turistice Goovel.net si site-ul de de credite bancare VreauCredit.ro au deschis un parteneriat ce ofera turistilor accesul la planuri de finantare pentru calatoriile lor; 25 de banci, printre care BCR, Reiffeisen, BRD, Banca Transilvania, ING, ABN-AMRO, CEC, listeaza in paginile www.Goovel.net ofertele lor de credite bancare destinate turismului, se arata intr-un comunicat transmis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Finantarea vacantelor si calatoriilor de orice fel este acum la indemana oricarui turist care viziteaza magazinul ofertelor turistice Goovel.net. Prin parteneriatul deschis cu VreauCredit.ro, sistemul turistic Goovel.net afiseaza in timp real in dreptul ofertelor operatorilor turistici inscrisi pe site optiuni de finantare a contravalorii ofertelor respective".

Cu ajutorul formularului preluat in parteneriat cu VreauCredit, utilizatorii Goovel.net au posibilitatea alegerii categoriei de credite (turistice sau nevoi personale fara ipoteca), a perioadei de creditare in functie de suma finantata, precum si a monedei, bancii sau a metodei de sortare a rezultatelor planurilor de finantare.Spre exemplu, pentru un sejur de 7 zile in Insula Rhodos din Grecia costand 274 EUR/persoana, turistul poate obtine un credit pentru care va plati o rata lunara de 13.4 EUR timp de 2 ani de zile, sau 24.2 EUR pe luna intr-un an de zile, cu avans 0. Un credit de 900 EUR cu avans 0 poate fi obtinut pentru o excursie la Los Angeles in Statele Unite, turistul platind cu usurinta timp de un an de zile 79.1 EUR lunar, 41.5 EUR timp de 2 ani sau 29.1 EUR lunar timp de 3 ani.

Daca turistul isi permite plata unui avans, valoarea acestuia poate fi introdusa in formularul de credite bancare afisat de Goovel.net si va intra in calculele de creditare, micsorand ratele lunare.

Ofertele celor 25 de banci, de finantare a calatoriilor, contin informatii despre intervalul permis pentru creditare, perioada minima si maxima de creditare, DAE (Dobanda Anuala Efectiva), rata lunara, si costul total dupa aplicarea criteriilor de finantare dorite.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Norihiro
Arata absolut sueprb. E bine de stiut pentru cei care se intampla' in zona. Eu foarte probabil nu-i voi calca prea repede pragul din simplul motiv ca am rubedenii la 20 de km de Sibiu. Dar, daca ar fi sa caut cazare in Sighii, Casa asta chiar pare a fi mai mult decat decenta.Distractie placuta tuturor.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar