transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-07-2007

Parteneriat Raiffeisen Leasing - Continental Hotels in domeniul leasingului imobiliar

Parteneriat Raiffeisen Leasing - Continental Hotels in domeniul leasingului imobiliar
 Alte stiri la aceasta categorie

Raiffeisen Leasing a semnat cu Continental Hotels 2 contracte de finantare de tipul sale-and-lease-back in valoare totala de 18,4 milioane de euro pentru 2 hoteluri, pe o perioada de 15 ani. Primul proiect finantat este "Continental" Arad cu o valoare finantata de 8,4 milioane de euro, iar al doilea proiect este "IBIS Parlament" Bucuresti, a carui valoare finantata este de 10 milioane de euro.

"Acest tip de finantare ofera clientului o anumita relaxare financiara, in sensul ca poate utiliza fondurile astfel atrase pentru investitii pe termen lung sau pentru capital de lucru, avand pe toata perioada de leasing drepturile de utilizare ale imobilului respectiv", afirma Mihaela Mateescu, directorul general al Raiffeisen Leasing.

Lantul de hoteluri "Continental" numara 13 hoteluri in toata tara. "Continental" Arad, clasificat la patru stele, cu un numar de 160 de camere, se afla situat in centrul municipiului Arad si are un impact pozitiv asupra dezvoltarii economiei si turismului din zona.

"IBIS Parlament" este unul dintre cele 3 hoteluri IBIS din Romania si se afla in zona centrala a Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului. Cotat la categoria de trei stele, acesta a fost inaugurat in iunie 2005 si pune la dispozitia clientilor 161 de camere.

Leasingul imobiliar este un segment prioritar pentru Raiffeisen Leasing, alaturi de leasingul pentru echipamente. Prin incheierea acestei tranzactii, Raiffeisen Leasing devine un jucator important in piata de leasing imobiliar, in prezent derulandu-se negocieri pentru finantarea de cladiri pentru birouri si spatii industriale.Compania de leasing a incheiat in primele 5 luni ale anului curent aproape 2.500 de contracte totalizand 114 milioane de euro. Segmentul de vehicule detine in continuare ponderea cea mai importanta in portofoliu, respectiv 81%, cu o valoare totala de 92 milioane de euro.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare (ALB) incepand cu anul 2004. Entitate a grupului austriac Raiffeisen International, Raiffeisen Leasing IFN S.A. are un capital social de 14.935.400 lei. Raiffeisen – Leasing International GmbH detine 99,9% din actiunile companiei.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar