transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-09-2007

Peste 4000 de locuri de cazare la tarif redus pe litoralul romanesc

Peste 4000 de locuri de cazare la tarif redus pe litoralul romanesc
 Alte stiri la aceasta categorie

Peste 4000 de locuri de cazare la pret redus sunt oferite pe litoral pana la sfarsitul lunii septembrie, prin intermediul a doua programe sociale ale Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral si Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

 

Prin programul "Litoral pentru toti" sunt oferite peste 2.600 de locuri de cazare pana la sfarsitul lunii septembrie, in toate statiunile de pe litoralul romanesc. Turistii care isi vor rezerva locuri de cazare vor plati pentru un sejur de sase nopti in statiunea Mamaia, la un hotel de trei stele, 199 Lei/ persoana, inclusiv TVA si comisionul de 10% al agentiei de turism. La doua stele, un pachet turistic costa 169 Lei/ persoana.

In statiunile din sudul litoralului, pachetul de sase nopti de cazare la un hotel de trei stele costa 169 Lei de persoana, la un hotel de doua stele - 139 Lei, iar la un hotel de o stea - 109 Lei de persoana.

Presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin, a declarat, pentru Rompres, ca, datorita preturilor extrem de atractive si a prognozelor meteorologice, care indica o toamna lunga si cu temperaturi mari, cererile au depasit oferta, in cazul multor hoteluri, locurile contractate prin acest program fiind deja epuizate.

Tot de la 1 septembrie, FPTR lanseaza o noua editie a programului "O saptamana la mare", prin intermediul caruia sunt oferite pe litoral, pina la jumatatea lunii septembrie, 1.500 de locuri de cazare la pret redus.

Pachetele turistice includ sase nopti de cazare, fara masa, la hoteluri de o stea, doua sau trei stele, cu tarife intre 109 Lei (o stea) si 169 de Lei (trei stele).

In acest program sunt inscrisi 12 operatori hotelieri, din statiunile Mamaia (300 locuri), Eforie Nord (548 locuri), Venus (100 locuri), Neptun (100 locuri), Olimp (100 locuri), Jupiter (200 locuri) si Mangalia (50 locuri).

"Vanzarea biletelor se va face pe principiul - primul venit, primul servit - si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani", a precizat secretarul general al FPTR, Dragos Raducanu.

El a mentionat ca scopul programului este acela de a facilita accesul la vacante pe litoral al unui numar sporit de persoane si de a asigura o utilizare eficienta a capacitatilor hoteliere. Programul "O saptamana la mare" a fost organizat si in deschiderea sezonului estival, in perioada 1 mai - 15 iunie, cand au sosit pe litoral aproape 10.000 de romani, cu peste 30% mai multi decat in sezonul trecut.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar