transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-04-2007

Plaja din Mamaia nu va mai gazdui beach-baruri in vara 2007

Plaja din Mamaia nu va mai gazdui beach-baruri in vara 2007
 Alte stiri la aceasta categorie

Primaria Constanta nu va autoriza construirea beach-barurilor in statiunea Mamaia, proiectul Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind amenajarea plajei fiind respins in sedinta Consiliului Local Municipal, conform Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Votul negativ dat de toti consilierii locali, cu exceptia a doua abtineri, pe motiv ca documentatia nu contine toate avizele necesare, este, in opinia primarului Radu Mazare, rezultatul faptului ca "toata marea gandire a guvernantilor despre turisti si despre utilizarea plajelor a fost o mare prostie". Edilul Constantei a precizat ca administratia locala nu va emite autorizatie de constructie pe plaje, conform prevederilor locale.

Totodata, mai multi consilieri locali au sustinut ideea ca trebuie promovata o legislatie care sa prevada ca plajele sa fie trecute din administrarea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) in cea a autoritatilor locale.

"Pana la aceasta ora nu s-a facut separatia intre domeniul plajelor administrat de DADL si domeniul Primariei, public sau privat. In plus, DADL a facut propuneri de dotari pe plaja, fara sa tina cont de dotarile turistice si de agrement de dincolo de Promenada, care in documentatia de urbanism supusa avizarii nu sunt prezentate".

"Am mai constatat ca unele dintre dotarile propuse nu respecta distantele minime dintre ele, stabilite prin hotarare de guvern", a explicat seful comisiei de urbanism din Primaria Constanta, consilierul Dumitru Calota, referitor la motivele pentru care nu au fost acordate avizele necesare variantei de PUZ supuse aprobarii.

Reprezentanti ai DADL au afirmat ca PUZ-ul pentru plajele din Constanta si Mamaia ar fi trebuit aprobat, toate documentatiile solicitate directiei, necesare obtinerii avizelor, fiind date administratiei locale. Potrivit acestora, cu exceptia municipiului Constanta, toate celelalte primarii ale localitatilor riverane Marii Negre au aprobat Planurile Urbanistice Zonale.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Betsy
YMMD with that asnwer! TX
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar