transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-12-2008

Prima cafenea Testa Rossa pe piata din Romania, lansata de Italian Coffee Concept

Prima cafenea Testa Rossa pe piata din Romania, lansata de Italian Coffee Concept
 Alte stiri la aceasta categorie
Italian Coffee Concept a anuntat deschiderea în România a companiei Testa Rossa, membra a grupului austriac Wedl, cu o expertiza de peste un secol în industria cafelei, prin semnarea contractului de franciza master pentru România de catre omul de afaceri Marius Ghenea.

"Testa Rossa este un concept pan-european de cafenele care vine în România foarte bine adaptat la cerintele pietei locale, pe baza colaborarii excelente pe care compania noastra, Italian Coffee Concept, ca detinator al francizei principale Testa Rossa, o are cu grupul austriac Wedl, detinatorul marcii Testa Rossa. Acest concept, sustinut de o investitie substantiala planificata în urmatorii ani, creeaza premisele unei dezvoltari de succes în România a retelei de cafenele Testa Rossa", a declarat Marius Ghenea, presedintele Italian Coffee Concept.

"Marius Ghenea este unul dintre cei mai de succes antreprenori si investitori români din noua generatie si este un partener de încredere pentru grupul Wedl în România. Odata cu intrarea României în Uniunea Europeana, asistam la o crestere si o maturizare semnificativa a pietei locale de profil si, de aceea, credem ca este un moment potrivit pentru lansarea conceptului Testa Rossa si în România. Astfel, putem spune ca în reteaua noastra de cafenele, România trece alaturi de tari precum Austria, Germania, Italia sau Ungaria", a declarat presedintele grupului austriac Wedl, Leopold Wedl.

Prima cafenea Testa Rossa deschisa are o suprafata de 130 de metri patrati si a necesitat o investitie de 250.000 de euro. Compania îsi propune o tinta de de vânzari de 500.000 de euro pentru prima locatie, în primele douasprezece luni, iar pentru urmatorii 2 ani planul de deschidere minimal cuprinzând opt unitati.
Testa Rossa este detinuta de Marius Ghenea cu un procent de 70% si respectiv de Cristi Iorga, antreprenor si director general cu 30%, în calitate de detinator Master Franchise Testa Rossa pentru România. Compania estimeaza investitii de 1,6 milioane euro în dezvoltarea cafenelelor cu acest brand în Romania în urmatorii 3 ani.

"Am ales ca prima cafenea Testa Rossa sa fie în Liberty Center, cea mai noua dezvoltare comerciala a capitalei în 2008, iar în urmatoarele doua luni asteptam deja inaugurarea unei alte locatii situate tot într-un centru comercial. Astfel, putem vorbi de minim trei cafenele deschise pâna la sfârsitului anului 2009", a adaugat Marius Ghenea.

Discutiile si negocierile pentru preluarea francizei Testa Rossa au durat aproximativ 3 luni, în aceasta perioada fiind inclus si procesul de cunoastere reciproca, dar si adaptarea conceptului international la profilul pietei locale. Pe termen mediu si lung, extinderea cafenelelor Testa Rossa se va face atât direct, cât si prin acordarea de franciza.

"Avem deja multe cereri în acest sens si vom selecta în functie de sustinerea financiara si experienta de business ale solicitantului de franciza, dar si de localizarea geografica, întrucât suntem interesati sa dezvoltam în franciza în special în orasele aflate la distanta mare de Bucuresti", a completat Marius Ghenea.

Testa Rossa reprezinta o retea de cafenele concept fondata în 1994, subsidiara a Handelshaus Wedl, o companie cu traditie de peste 100 de ani în industria cafelei. Brand-ul italian Testa Rossa, nascut în Belluno, Italia, se remarca prin aroma unica a cafelei, rezultatul îmbinarii a cinci sortimente de cafea Arabica de cea mai buna calitate. Pe lânga numeroasele sortimente de cafea, cafenelele Testa Rossa le ofera clientilor sai vinuri albe si rosii, vinuri spumante, gustari sau deserturi..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar