transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-08-2008

Primul program postuniversitar in Managementul International al Ospitalitatii din Romania

Primul program postuniversitar in Managementul International al Ospitalitatii din Romania
 Alte stiri la aceasta categorie

In premiera in Romania, American Hospitality Academy, in parteneriat academic cu Cesar Ritz Colleges din Elvetia, ofera primul program postuniversitar in Managementul Ospitalitatii din Romania, recunoscut la nivel international.

La finalizarea cursurilor, in functie de modulul absolvit, absolventii vor primi Postgraduate Diploma sau Master's Degree acreditate in Elvetia si in Marea Britanie si recunoscute de industria ospitalitatii din intreaga lume. Candidatii interesati se pot inscrie pana cel tarziu 30 Septembrie pentru cursurile ce incep in luna octombrie 2008.

 

"De multi ani certificarile si diplomele Cesar Ritz Colleges deschid multe usi absolventilor care sunt in cautarea unei cariere internationale in industria ospitalitatii", a mentionat Dr. Matthew Yap - Postgraduate Programs Director, University Center Cesar Ritz.

"Suntem incantati sa putem oferi acest gen de programe de inalta pregatire si cursantilor din Romania". Programul postuniversitar desfasurat de catre American Hospitality Academy Romania si Cesar Ritz Colleges pregateste cursantii pentru accederea in pozitii superioare de management prin aprofundarea tehnicilor de management operational si strategic specifice industriei ospitalitatii.

Fondata in 1986, American Hospitality Academy a devenit unul dintre cei mai respectati furnizori de programe de training in domeniul hotelier din Statele Unite, avand ca si parteneri hoteluri din lanturi precum Marriott, Ritz Carlton, Hyatt sau Hilton.

In zilele noastre, mai mult de 1000 de cursanti participa anual in programele de training AHA desfasurate in hoteluri pe tot teritoriul SUA.

Incepand cu 2006, AHA a intrat in parteneriat cu unii dintre cei mai prestigiosi membrii din industria ospitaliera americana si cu institutii educationale din intreaga lume cu scopul de a crea o programa competitiva pentru o scoala de management hotelier.

Astfel a luat fiinta AHA - International Hotel Management Schools. Programele educationale ale acesteia au scopul de a crea viitorii lideri ai industriei ospitalitatii, care sa posede si sa demonstreze o puternica etica profesionala, atitudine pozitiva si capacitatea de a conduce intr-un context multicultural.

Cesar Ritz Colleges este una dintre cele mai renumite scoli superioare de management hotelier din Elvetia. De peste 25 de ani, aceasta ofera programe la nivel universitar si postuniversitar. Traditia elvetiana in educatie in managementul ospitalitatii, apartenenta la prestigioasa ASEH (Swiss Hotel Schools Association) si parteneriatele academice active cu mari universitati precum Washington State Universty - SUA sau Metropolitan Manchester University - Marea Britanie vorbesc de la sine despre calitatea superioara a programelor si diplomelor oferite de catre Cesar Ritz Colleges.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar