transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-03-2007

Privileg Catering - venit in crestere cu 40% in anul 2006

Privileg Catering - venit in crestere cu 40% in anul 2006
 Alte stiri la aceasta categorie

Privileg Catering a inregistrat un venit de 1M EUR in 2006, in crestere cu 40% fata de venitul realizat in 2005. In acelasi timp, profitul companiei a crescut cu 15% in 2006 fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat trimis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Principalii factori care au contribuit la cresterea venitului au fost cresterea fortei de vanzari, imbunatatirea calitatii serviciilor si diversificarea ofertei. Cresterea profitului a fost determinata si de optimizarea costurilor.

"Anul trecut, am stiut sa valorificam o serie de oportunitati de crestere: cererea semnificativ mai mare de evenimente realizate in afara hotelurilor, orientarea clientilor catre evenimente cu teme specifice si optiunea repetata a acestora pentru noi – altfel spus, tendinta spre fidelizare", a declarat Anca Mitu, General Manager, Privileg Catering.

Dintre toate serviciile, cel mai solicitat a fost cel de cocktail. In general, au avut cautare evenimentele sofisticate, printre participanti observandu-se o preferinta clara pentru inedit si savoare. Raspunsul Privileg Catering a constat in cresterea personalului specializat si in diversificarea si rafinarea ofertei.

"Ceea ce ne diferentiaza de competitori este o flexibilitate mai mare.

Daca ni se da ca tema o seara marocana, ne bucuram de provocare si invatam sa gatim mancare marocana. Foarte repede si foarte gustos; tot ce iese din bucatarie este testat pana devine exceptional. Un alt secret al succesului nostru este colectia unica de retete de patiserie", a adaugat Anca Mitu.

Printre planurile de dezvoltare aflate in derulare anul acesta se numara lansarea unui serviciu de catering de lux, pentru a acoperi cererea in crestere pe acest segment si introducerea unor meniuri speciale de Craciun. In 2007, Privileg Catering isi propune o crestere de 20% a venitului si mentinerea ratei de crestere a profitului la 15%.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar