Privileg Catering a inregistrat un venit de 1M EUR in 2006, in crestere cu 40% fata de venitul realizat in 2005. In acelasi timp, profitul companiei a crescut cu 15% in 2006 fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat trimis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.
Principalii factori care au contribuit la cresterea venitului au fost cresterea fortei de vanzari, imbunatatirea calitatii serviciilor si diversificarea ofertei. Cresterea profitului a fost determinata si de optimizarea costurilor.
"Anul trecut, am stiut sa valorificam o serie de oportunitati de crestere: cererea semnificativ mai mare de evenimente realizate in afara hotelurilor, orientarea clientilor catre evenimente cu teme specifice si optiunea repetata a acestora pentru noi – altfel spus, tendinta spre fidelizare", a declarat Anca Mitu, General Manager, Privileg Catering.
Dintre toate serviciile, cel mai solicitat a fost cel de cocktail. In general, au avut cautare evenimentele sofisticate, printre participanti observandu-se o preferinta clara pentru inedit si savoare. Raspunsul Privileg Catering a constat in cresterea personalului specializat si in diversificarea si rafinarea ofertei.
"Ceea ce ne diferentiaza de competitori este o flexibilitate mai mare.
Daca ni se da ca tema o seara marocana, ne bucuram de provocare si invatam sa gatim mancare marocana. Foarte repede si foarte gustos; tot ce iese din bucatarie este testat pana devine exceptional. Un alt secret al succesului nostru este colectia unica de retete de patiserie", a adaugat Anca Mitu.
Printre planurile de dezvoltare aflate in derulare anul acesta se numara lansarea unui serviciu de catering de lux, pentru a acoperi cererea in crestere pe acest segment si introducerea unor meniuri speciale de Craciun. In 2007, Privileg Catering isi propune o crestere de 20% a venitului si mentinerea ratei de crestere a profitului la 15%.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.