transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-09-2023 4.6638 lei 4.9707 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-07-2007

Program de fidelitate de la Coca-Cola, destinat mediului HoReCa

Program de fidelitate de la Coca-Cola, destinat mediului HoReCa
 Alte stiri la aceasta categorie

Hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, discoteci - acesta este targetul cele mai recente campanii Coca-Cola, prin care se urmareste impulsionarea vanzarilor. Coca-Cola a lansat un program de fidelitate denumit Premii de cursa lunga, campanie ce se deruleaza pe perioada 28 mai 2007 - 31 decembrie 2007, informeaza ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Programul este destinat companiilor din zona HoReCa, companii care pot comanda produse Coca-Cola; astfel, ei acumuleaza puncte si isi pot alege premiile in functie de punctaj.

Companiile isi pot verifica numarul de puncte si premiile corespunzatoare acestora, accesand pagina "contul meu" sau sunand la Coca-Cola Infoline 0800-080-800 TeleAcces Gratuit. Compania client poate opta pe loc pentru un premiu sau poate alege sa acumuleze in continuare puncte.

Pentru inscrierea in Program, trebuie sa completeze un talon de inscriere sau sa acceseze site-ul www.program-coca-cola.ro pentru a-si crea un cont personal; un SMS ii anunta pe participanti, la fiecare doua saptamani, ce numar de puncte au acumulat pana la momentul respectiv.

Dupa inscrierea in program prin oricare dintre variante, va primi un SMS de confirmare al intrarii in program in cel mult 2 saptamani de la data inscrierii. O comanda se poate efectua numai in cazul in care nu exista facturi restante, iar dupa transmiterea comenzii, clientul primeste un SMS pentru confirmarea acesteia, precum si detalii despre numarul de puncte ramas.Premiile sunt livrate in 90 de zile de la confirmarea comenzii. Dupa ce a fost facuta comanda, clientul poate continua sa stranga puncte pentru noi premii. Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt premii garantate, in sensul in care din momentul in care un Participant a acumulat numarul necesar de puncte poate comanda premiul dorit.

Participantii trebuie sa indeplineasca conditia de a avea platite toate facturile catre Coca-Cola, conform conditiilor de plata stabilite prin contract.

Campania "Ia startul in circuitul premiilor Coca-Cola!" este organizata de Coca-Cola HBC SRL. Campania promotionala se deruleaza prin intermediul agentiei S.C. Mercury Promotions SRL, conform datelor publicate pe site-ul campaniei.
Campania promotionala se adreseaza numai clientilor din segmentul de piata HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, discoteci). La aceasta campanie promotionala vor participa urmatoarele marci: Burn Extra Energy, Nestea: Lemon, Peach, Green Tea, Cappy Nectar, Cappy Tempo, Cappy Ice Fruit, Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Dorna, Izvorul Alb, Poiana Negri.

Premiile ce pot fi castigate sunt diverse, de la genti de voiaj, ceasuri de birou, geci, corturi, bonuri valorice de la Altex, mp3 playere, pana la barci gonflabile, camere video, mese de ping-pong sau de biliard.

 

Iulia Rosu (Redactor, SMARTfinancial.ro)

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dragomir Mihaela
sinteti ok
peret mircea
s c braseria salca s r l
carmen
nu stiu cum sa comand premiile
alexandra
nus cum sa fak sa intru in jok
gazdac gabriela
cea mai buna idee
gazdac gabriela
yilmaz anca
este ceva excstra ordinar voi aveti tot tipul idei bune
GEORGETA
O IDE BUNA
georgeta
o idee buna
Dorina Rudich
Am primit un sms ca imi pot comanda o lampa laptop ce fac mai departe unde o comand ?
cononov mirela
sc trident srl
ivan1972octavian@yahoo.com
SC IVANOV COM SRL
sevtrans
o idee buna
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar