transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-02-2009

Radisson SAS a devenit Radisson Blu

Radisson SAS a devenit Radisson Blu
 Alte stiri la aceasta categorie
Radisson SAS, unul dintre cele mai inovatoare, dinamice şi moderne branduri hoteliere din lume, îşi schimbă denumirea în Radisson Blu. Schimbarea denumirii a fost anunţată recent, în cadrul festivităţii de inaugurare a primului hotel Radisson Blu, din perimetrul aeroportului din Zurich.

Noua denumire, semnificativă, marchează o nouă etapă în povestea de succes remarcabilă a Radisson SAS şi reflectă încheierea firească a unei relaţii strânse şi îndelungate Radisson cu SAS Group, în urma lansării ofertei publice iniţiale (IPO) a Rezidor, în noiembrie 2006.

"După o perioadă lungă şi plină de succese petrecută alături de SAS, suntem nerăbdători să ne croim singuri un drum care să ne poarte cât mai sus. Ca Radisson Blu, avem ambiţia de a deveni cel mai dinamic, mai inovator şi mai de succes brand hotelier premium din lume", a spus Kurt Ritter, preşedinte şi CEO al grupului Rezidor.

Thorsten Kirschke, Senior Vice President şi COO al Radisson Blu, a explicat că trecerea de la SAS la Blu va urmări o evoluţie graduală de-a lungul anului 2010."În prezent operăm sau avem în dezvoltare peste 200 de hoteluri, şi schimbarea denumirii a fost gândită astfel încât să evităm orice întrerupere inutilă a activităţii, obţinând în acelaşi timp un impact maxim", a spus acesta.

În noua denumire,"Blu" s-a detaşat ca fiind alegerea naturală în urma unui amplu studiu de piaţă menit să identifice cel mai potrivit element de identitate vizuală care să înlocuiască binecunoscuta casetă albastră cu însemnele SAS."Noul element adăugat numelui Radisson este scurt, simplu şi semnificativ, şi prin aduce o notă de modernitate identităţii brandului, păstrând însă spiritul acestuia.
În acelaşi timp, promovează tradiţia brandului, păstrând ca element grafic caseta albastră, care a devenit simbolul recunoscut al individualităţii brandului Radisson în zona EMEA", a declarat Gordon McKinnon, Executive Vice President of Brands în cadrul grupului Rezidor.

Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial în domeniul hotelier, deţine în România cel mai mare hotel din reţeaua Radisson SAS din Europa de Est. Inaugurat în septembrie 2008, hotelul Radisson SAS din Bucureşti este cel mai mare hotel de cinci stele din România.

Radisson SAS a luat fiinţă în 1994, când SAS International Hotels (SIH) şi-a unit forţele cu brandul Radisson în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Noul brand de hotel rezultat, cu o personalitate extrem de bine conturată, a crescut rapid şi s-a impus la nivel mondial promovând spiritul de inovaţie, o arhitectură unică, soluţii îndrăzneţe de design şi servicii de cea mai înaltă calitate.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dan.
Credeti voi cei din conducerea RADISSON SAS din Romania ca ajuta la ceva acesta schimbare?Se vede de la o posta ca aveti bar turcesc in holul hotelului.Este pacat de amestec de echipamente italiene cu marfa turceasca.Mai bine cumparati din China.La CASA RADIO tot asa o sa faceti?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar